Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zariftat Katalog Çalışması

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Beğendim güzel bir çalışma olmuş mavinin dışında :D emeğine sağlık..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
kapakları biraz sonradan kalmış ve hızlıca yapılmış gibi
ama iç sayfalar gayet adı üstünde zarif olmuş
eline sağlık

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
kapakları biraz sonradan kalmış ve hızlıca yapılmış gibi
ama iç sayfalar gayet adı üstünde zarif olmuş
eline sağlık

teşekkür ederim arif yorum için. Aslında kapak içeriden daha çok oyaladı. Yazılara takıldıysan yaldız olacağı için logoyu mecbur etli kullanıyorum. Arka plandaki resim günümüz çekimi. sonradan eskitme yapıldı, :D line art ve traceleme ile. ön yüzde bulunan gravür kültür bakanlığı yayınları osmanlı döneminde gravürler ile giyim cildinden seçildi. Gravüre lokumlar sonradan ilave edildi. Arka kapakta yer alan mat siluet halindeki logolara kısmi lak uygulanacak, kapak kesim şeridi yaldız ve gofralı basılacak e daha ne olsun :) Bir de klasiğin dışına çıkmak istedim neredeyse bütün lokum ve çikolata katalogları kapakta ürün görseli ile kullanılıyor. Yaparken amacım zaten lokumun çok eski bir gelenek olduğunu ve yörenin ustaları tarafından icad edildiğini hissettirmekti.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben yapıcı bi eleştiride bulunmak istiyorum izninizle ama duymamazlıktanda gelebilirsiniz tabi:) sayfalar birbirinin tekrarı olmş bu nedenle ürünler tamamen kaybolmuş. bi sonraki sayfada sizi farklı birşey beklemiyor yani. bu da pek amacına uygun olmadığı düşüncesini enjekte etti bana

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben yapıcı bi eleştiride bulunmak istiyorum izninizle ama duymamazlıktanda gelebilirsiniz tabi:) sayfalar birbirinin tekrarı olmş bu nedenle ürünler tamamen kaybolmuş. bi sonraki sayfada sizi farklı birşey beklemiyor yani. bu da pek amacına uygun olmadığı düşüncesini enjekte etti bana

O zaman duymazlıktan geleyim:). şaka şaka. alınma ya da alındırma maksatlı söylemiyorum. Farklılıklar katalogda bütünlüğü bozar diye düşünüyorum. Sonuçta elma ve armut gibi iki farklı ürün değil aynı ürünün çeşitlerini sunan bir katalog, o nedenle bütünlük ifade etmesi daha uygun olur kanaatindeyim. Kaldı ki son kullanıcıya değil de tedarikçilere yönelik yapılan kataloglarda ürünü açıklayıcı ve sade olan tasarımlar daha makbüldür. Ancak farklı görüşleriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.