Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zeta bilişim teknolojileri deneme çalışması

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zeta2h.jpg

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hatalarım varsa görebilmek açısından yorumlarınızı bekliyorum. :)

kellogx

🌱Yeni Üye🌱
bu yazı tipi pek olmamış gibi özgün değil kafadan
emeğine sağlık

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede yazı tipi olmamış gibi..Ama geresi mükemmel.:)

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim arkadaşlar
Ancak ben de fontta sıkıntı yaşamıştım zaten.Önerebileceğiniz bir font var mı?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bılısım Teknolojılerı nedir? Yeni çağ, Türkçe karakterlerin olmamasımıdır?

Yaptığınız çalışma, net üzerinden konuya meraklı birçok kişi tasarfından incelenecektir. Doğru yazı ve doğru yazı yazmak için ekstradan 2 dakika fazla çalışmalısınız.

Çalışmanıza gelince; bilişimlede teknolojiylede neyi anlatmak istediğiniz askıda kalmış durumda. Üzerinde biraz daha durmalısınız ki attığınız imzanız da askıda kalmasın.

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
creedvar haklısınız katılıyorum doğru yazı konusunda ancak,yinede font seçimi yaparken baştan savma olarak 2 dakikada yapmış olduğum birşey değil yazı tarzı konusunda düşünmüştüm.hatta cs'nin fontları az gelince netten font arayışına da girdim.Bu font ve bir iki font daha yarı yumuşak yarı keskin hatlarıyla teknoloji ve bilişim açısından konuya uygun olur diye düşündüm,hoşuma gitmişti.Ancak arkadaşlar da aynı konu üzerinde durunca fontu değiştirdim.Yine dediğiniz gibi teknoılojiyi anlatmak konusunda biraz sönük kaldı ama daha tasarım konusunda tecrübem olmadığı için çalışmayı bu şekilde sonlandırdım. yine dediğiniz gibi üzerinde halen çalışıyorum.Daha güzel bişeyler çıkarabilirsem onları da foruma koyacağım.

Türkçe karakter konusunda da kesinlikle haklısınız.Fakat karakter konusu gözümden kaçmış özellikle yapmış olduğum birşey değil.'Zeta' ile uğraşırken onu unutmuşum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
creedvar haklısınız katılıyorum doğru yazı konusunda ancak,yinede font seçimi yaparken baştan savma olarak 2 dakikada yapmış olduğum birşey değil yazı tarzı konusunda düşünmüştüm.hatta cs'nin fontları az gelince netten font arayışına da girdim.Bu font ve bir iki font daha yarı yumuşak yarı keskin hatlarıyla teknoloji ve bilişim açısından konuya uygun olur diye düşündüm,hoşuma gitmişti.Ancak arkadaşlar da aynı konu üzerinde durunca fontu değiştirdim.Yine dediğiniz gibi teknoılojiyi anlatmak konusunda biraz sönük kaldı ama daha tasarım konusunda tecrübem olmadığı için çalışmayı bu şekilde sonlandırdım. yine dediğiniz gibi üzerinde halen çalışıyorum.Daha güzel bişeyler çıkarabilirsem onları da foruma koyacağım.

Zeta ismini kullandığınız fonttan yana problem yok. Spiderman gibi biraz efekt uygulayarak sorunu çözebilirsiniz. Ben Türkçe kullanımından yanayım. İ, ç, ü, ğ, ö bir çok fontta yok zaten. Bunları kendinizde oluşturabilirdiniz demek istemiştim. Araştırmaya devam.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Türkçe karakter konusunda da kesinlikle haklısınız.Fakat karakter konusu gözümden kaçmış özellikle yapmış olduğum birşey değil.'Zeta' ile uğraşırken onu unutmuşum.

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkçe karakter konusunda kesinlikle haklısınız.Ben de Türkçe harf kullanımı konusunda taviz vermem ancak kendi çalışmamda gözümden kaçması beni de şaşırttı. :)Dediğiniz gibi;
''araştırmaya devam'' :)
Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için. :)

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zeta yazı karakterini internetten indirmiştim.Fark eden oldu mu derken ne demek istediniz anlamadım?