Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meslekte henüz çok tecrubeli diilim... ama işe görsellik ve estetik açısından bakarsak harika ötesi diyebilirim... elinize sağlık... çok başarılı bence ve başarınızın devamını diliyorum.. hayal gücünüze ve elinize sağlık...
Çok çok iyi olmuş.Anlaşılan size ancak USTA diyebiliriz.Birkaç arkadaşımında söylediği gibi çalışmalarınızı görebileceğimiz bir ye varmı var ise link bekliyoruz.Emeğinize sağlık USTA
Zülfikar Bey; tasarımlarınızı daha öncede görmüştüm. Epey uğraş veriyorsunuz. İlham verici bakış açılarınız var. Çalışmalarınızı takdirle izliyorum. Kolaylıklar...
Gerçekten çok başarılı, yaratıcı ve hedefe uygun çalışmalar, kullanılan renk ve görseller, tipografi uygulamaları olabildiğince profesyonel... Tebrikler...
1. Numaralı çalışmayı markette görsem alırdım, fakat 2. numaralı çalışmanın zeytinyağı şişesi daha çok hoşuma gitti. Çalışmalarınız ilham verici, tebrik ediyorum.