Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeytinyag Ambalaj Tasarımları

JULE

🌱Yeni Üye🌱
Tasarimlarda kullanilan doneler gercekten cok hos, fakat biraz kalabalik geldi gözume
biraz daha minimalize edilseler 4/4lük olacaklar,
emeginize saglik..

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allah tasarım anlayışınıza ve size zeval vermesin çok güzel tasarımlar gerçekten başarılar diliycem ama zaten çok başarılı bunlar bu durumda darısı bizim başımıza.. :)

Maşallah diyelim nazardeğmesin dimi.. :)

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Muhteşem, elinize sağlık.

iki_yol

🌱Yeni Üye🌱
Çok beğendim, çok seçkin görünüyor çalışmalarınız. Paylaşımınız için de teşekkürler.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Tasarimlarda kullanilan doneler gercekten cok hos, fakat biraz kalabalik geldi gözume
biraz daha minimalize edilseler 4/4lük olacaklar,
emeginize saglik..
İlginize ve isabetli eleştirinize teşekkür ederim.
Sadece zeytinyağı ürününe hazırlanmış bu tip tasarımlardan oluşturduğum bir koleksiyonum var. Koleksiyonda yaklaşık 30 kadarda tasarım mevcut. Tabi sadece müşterisini bekleyen tasarım sayısıdır bu :wink:
Yani Koleksiyondan eksildikçe yerine yeni tasarımlar yaparak bu rakamı sabit tutmaya çalışıyorum. Çalışmaların konsepti çok değişken, sizin önerdiğiniz gibi minimalist ambalajlar olduğu gibi, görsel zenginliği olan çalışmalarda haliyle olmak zorunda. Bu tip forumlarda paylaştığım Ambalaj tasarımları kesinlikle satılmış ve üretime girmiş tasarımlardır.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Muhteşemsiniz :alkis:
Hepsi harika görünüyor...
Hatta lütfen diğerlerin de ekleyinde gözlerimiz bayram etsin :tongueout:
hatta iyisimi siz ; bir portfolyo oluşturun; biz her istediğimizde açıp açıp bakalım :)
Emeğinize ellerinize sağlık
Saygılar

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Muhteşemsiniz :alkis:
Hepsi harika görünüyor...
Hatta lütfen diğerlerin de ekleyinde gözlerimiz bayram etsin :tongueout:
hatta iyisimi siz ; bir portfolyo oluşturun; biz her istediğimizde açıp açıp bakalım :)
Emeğinize ellerinize sağlık
Saygılar

Çalışmalarımı paylaşmayı seviyorum ancak bu paylaşımlardan esinlenmek yada teknik olarak yararlanmak yerine, bilinçsizce alıntı yapmayı (kopyalamayı) alışkanlık edinen bazı art niyetli tasarımcılar da var. Tasarımlarımı sizlerle paylaşırken aynı zamanda müşterimin çıkarlarını da gözeterek, sattığım tasarımların önce baskılı şekilde piyasaya dağıtımını bekliyorum. Müşterim hedef kitlesi ile ürününü buluşturduğun da bende bu paylaşımı kendimde bir "hak" olarak görüyorum. Bir çeşit mahremiyet duygusu :wink: