Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeytinyağı Etiket Tasarımları

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Reyya markası için hazırladığım zeytinyağı etiket tasarımlarının tamamı basıldı ve satışa hazırlandı.
Koleksiyonumdan 2 adet tasarım alan üretici firma bana ait olan "Reyya" markasını da beğenerek satın almıştı. Tasarımların çıkış noktası da markanın ifade ettiği "Güzel Koku" anlamından geliyor. Etiketlerde kullanılan kıvrımlı dal ve yaprak formları zeytinyağına özel nefaset kokusunun duyum ve dağılımını ifade ederken, renklerde farklı nitelikteki zeytinyağlarının ürün özelliklerini vurguluyor.
Butik ve ileriye dönük ihracat ürünü olması sebebi ile etiketler ingilizce hazırlandı. Markanın Logo tasarımı da bana ait.
Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

reyyasiseler.jpg

Benzer konular

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık güzel çalışmalar.ayrıca açıklama içinde teşekkürler...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Her zaman ki gibi farkı ortaya koymuşsunuz...Ellerinize ve emeğinize sağlık Zülfikar Bey...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Çalışmanın bir profesyonelin elinden çıktığı o kadar belli ki... Başırılarınızın devamını dilerim.

Son düzenleme:

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
calışmalarınız gayet başarılı tebrik ederim paylaşım ve acıklayıcı bilgiler için teşekkürler...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaç saattir burada geziyorum. ilk defa bu kadar içimi ısıtan, bu kadar uyumlu, dengeli prof bir iş görüyorum. Tebrikler, ellerine emeğine sağlık..

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
evet hakikaten her tarafı ben burdayım diyor nice başarılara

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok şık çalışmalar eline sağlık... ama kesimi yapacak olan biraz uğraşır gibi :)

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarınız gerçekten çok etkili ve yerinde detaylarla dolu. Merak ettiğim husus, siz, zeytinyağı ambalaj tasarımı ve markaları kataloğu mu hazıladınız/hazırlıyorsunuz?

Sorumun nedeni sanırım mütevaziliğiniz; zira küçük bir google aramasıyla yanıtımı aldım, sorumdan da utandım...

Son düzenleme:

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Çalışmalarınız gerçekten çok etkili ve yerinde detaylarla dolu. Merak ettiğim husus, siz, zeytinyağı ambalaj tasarımı ve markaları kataloğu mu hazıladınız/hazırlıyorsunuz?

Sorumun nedeni sanırım mütevaziliğiniz; zira küçük bir google aramasıyla yanıtımı aldım, sorumdan da utandım...

Rica ederim, sorunuzda utanılacak bişey yok :smile: uzun zaman önce zeytinyağı için ambalaj tasarımları yapmaya başladım, yıllar geçtikçe elimde çok sayıda hazır tasarım oluştu ve bu tasarımlar içinde farklı çalışmalardan bir koleksiyon oluşturdum. Bu koleksiyon aynı zamanda farklı coğrafi bölgelerin mitolojik, sosyolojik ve geleneksel kültürlerine ithaf edilen konsept tasarımları bir arada toplamış oluyor. Yani birçok ülkeden üretici yada satıcılar kendi öz kimliklerine uygun bir tasarım mutlaka buluyorlar. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
oldukca şık tasarımlar olmuş elinize sağlık. ancak dikkatimi çeken bir şey var sol baştan birinci ve üçüncü tasarımlar da sanki şişenin içinde şişe var gibi. sanırım yapılmak istenen şişenin kalınlığını vurgulamak.

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kesimli etiketler çok şık durmuş.. Yine çok başarılı.. Tebrikler.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok beğendim emeğinize sağlık..