Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pacp 10 çalışma gayet hoş görünüyor, fakat tek gözüme çarpan resmin devam etmemesi sağ cephedeki resmi sola doğru az daha kaydırırsan ağaç üst üste oturacak ve çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.Ellerine sağlık.Başarılar.
Bence de güzel görünüyor fakat dostum zeytin yok zeytin tamam ağaçlar var ama şöyle bir tabakta da güzel bir zeytin görseli olabilir aşağıdaki çim alanda... Yine de ellerine sağlık çok zarif bir çalışma olmuş...
Üst taraftaki kareler gitmemiş araba yarışı pisti gibi olmuş oraya daha iyi birşey düşne bilirsin bence (braş'larda) biraz fazla olmuş rahatsız ediyor aşağıda zaten zeytin ağaçları var daha sade ve güzel olabilir. ama genelde fena degil başarılar...
Bence de güzel görünüyor fakat dostum zeytin yok zeytin tamam ağaçlar var ama şöyle bir tabakta da güzel bir zeytin görseli olabilir aşağıdaki çim alanda... Yine de ellerine sağlık çok zarif bir çalışma olmuş...