Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zirve kolay değil...gerçekten güzel bi konu seçmişsin...anlatım şeklinde güzel...peki neden hep aynı insan...kişinin kendi içinde zirve savaşı sanırım...bunu çoğltabilirsinde ama...mesela birbirine çelme takanlar falan... eline sağlık...
bişey sormak istiyorum. Ben Darphane de çalışıyorum. Bir afiş hazırlamam gerekiyor ama bana çözünürlüğü yüksek resimler gerekiyor nereden bulabileceğimi söyleyebilirmisiniz ?
zirve kolay değil...gerçekten güzel bi konu seçmişsin...anlatım şeklinde güzel...peki neden hep aynı insan...kişinin kendi içinde zirve savaşı sanırım...bunu çoğltabilirsinde ama...mesela birbirine çelme takanlar falan... eline sağlık...
:rofl: evet haklisin aslında deistirsem de olurdu ama brzda düzenlemem gerek byle çalışmalar bende çok... severim bu tür çalışmalar yapmayı bunu biraz acele edip kydm heralde....