Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zombi çalışması

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zombirenkli.jpg

Kalem ile çizdikten sonra bilgisayara geçirip, boyamasını fotoshop ile yaptım...

Benzer konular

Sargeras_BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Azimli bir çalışma ama şunu sölemeden edemiyecem , kafatasının üstündeki ince şeyi bana bi açıklarmısın? yada bu zombi mi yoksa android mi onu açıkla ? :) iyi çalışmalar..

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kafasının üzerindeki ince şey, kırılmış olan kafatasının iki yakasını tutan metal bir çubuk...

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karakter denmelerim adı ile yeni çizimlerimin olduğu bir konu açtım... Yorumlarınızı bekliyorum.

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Değişik bir zombi çalışması olmuş. Ellerine sağlık. Fakat biraz gölgelendirmeyle başarıya bir adım daha yaklasabilirsin.

Kolay gelsin.

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler... tavsiyeni dikkate alacağım...

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana göre günümüz zombileriyle kıyasladıgında alakasız bi anatomiye sahip ama ben bunun aksine resme senin hayal gücün ve bakış acından yaklasarak baktıgımda fantastik buldum belki bir oyun karakteri olabilir ilerde kullandıgın acık tonlu renkler bunu ıyıce vurgulamıs keskın renkler ve cızgıler yüzünden biraz denge sorunu var gibi ama herseye ragmen eline saglık basarılı calısma...

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana göre günümüz zombileriyle kıyasladıgında alakasız bi anatomiye sahip ama ben bunun aksine resme senin hayal gücün ve bakış acından yaklasarak baktıgımda fantastik buldum belki bir oyun karakteri olabilir ilerde kullandıgın acık tonlu renkler bunu ıyıce vurgulamıs keskın renkler ve cızgıler yüzünden biraz denge sorunu var gibi ama herseye ragmen eline saglık basarılı calısma...

Yorum için teşekkürler. Diğer konularına da yorum yaparsan memnun olurum...

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rica ederim bu arada diğer konularına da yorum yaparsan sevinirim demişsin bu arada yanılmıyorsam yazım yanlışı var "kendi konularını" mı kastettin acaba bunu biraz daha acarsan sevinirim tesekkurler...

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rica ederim bu arada diğer konularına da yorum yaparsan sevinirim demişsin bu arada yanılmıyorsam yazım yanlışı var "kendi konularını" mı kastettin acaba bunu biraz daha acarsan sevinirim tesekkurler...

Evet dediğin gibi yazım yanlışı olmuş. Benim açtığım diğer konulara demek istedim. Başka çizimlerim de var...

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet baktım dıger resımlerıne de bakma ımkanım oldu bnm göruslerıme bu kadar onem vermen cok hos bı davranıs bunun ıcın ayrıca tesekkur ederım ılk fırsatta ınceleyecegım saglıklı bı yorum ıcın

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet baktım dıger resımlerıne de bakma ımkanım oldu bnm göruslerıme bu kadar onem vermen cok hos bı davranıs bunun ıcın ayrıca tesekkur ederım ılk fırsatta ınceleyecegım saglıklı bı yorum ıcın

Kendimi geliştirmem için işin ehli olan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var...

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İğrenç olmuş bir zombiyede bu lazım değilmi ? Yani iyi bir çalışma :)

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tesekkur ederim bu özel ilgi ve düşüncen için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısacagım emin olabilirsin

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İğrenç olmuş bir zombiyede bu lazım değilmi ? Yani iyi bir çalışma :)

İlginize ve esprili yorumunuz için çok teşekkür ederim..

en son mesaj 2 sene önce gelmiş... Uzun zamandan beri girmemiştim ben de...

Moderatör tarafında düzenlendi: