Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım hayal gucu geliştirmek için kursa gidilmez.hayal gucu birkaabiliyettir öle kolay kolaydagelişmez biras sanki devrik bir konu olmuş çünkü en iyi bir reklam firmasındasın hayal gucun sana mı yetersi gelio yoksa hiçmiyokgeliştirmek istiorsun.bu meslekte okul önemli deildi bu meslekt ehayal gucun varsa muhtesemsindi ama yoksa bence bu işi bırakmalısınız.çünkü gelcegin genclerine yer vermelisniz.çk kaabiliyetli gençler biliorum fkat eğitim sorunu oldgu için harcanıp gidiyorlar..

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar hayal gücü bence insanın doğasında yatan duygusallığıyla depreşen duygu olmazsa olmazlarından olan bir düşünce biçimi. Oluşan her ne olursa olursa ekran üzerinde insanın hisleriyle harmanlanır. Dolayısıyla doğuştan gelen bazı yetenekler insanı sürükler getirir bu deryaya. Kimi zaman bir koku bile insana ne hayaller düşündürür. Bu uğurda sonsuz hayaller ve başarılı işlere atılan imzalar diliyorum.
Sevgiyle kalın...

kanuncu

🌱Yeni Üye🌱
bence hayatta olmaz diye birşey yok. Akla hayale gelmedik şeyler oluyor, ben yapmam etmem dediklerin başına geliyor. Ben reklamcılık yapıyordum. Matbaada grafikerlik yapmak aklıma bile gelmezdi. 7 senedir matbaa köşelerinde sürünüyorum. :))))))))

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Bence kursların geneli; bir mutfakta bulunan tas, tava, yağ, yumurtanın yerlerini gösterir, tarif ederler. Yemeği yapmak, pişirmek tamamen size kalmıştır, Kolay gele...

zombie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.forum-tolgahansayisman.net
Bence kursların geneli; bir mutfakta bulunan tas, tava, yağ, yumurtanın yerlerini gösterir, tarif ederler. Yemeği yapmak, pişirmek tamamen size kalmıştır, Kolay gele...

kesinlikle katılıyorum.... fakat artık ticari olarak bakıldığı için tava mava değil sadece yemek bu mazemeyi de sen al diyorlar kurslara gitmeyin grfiker olmak isteyenler içinde söylüyorum gitmeyinnnn...

GÜLŞEN

🌱Yeni Üye🌱
ben grafik tasarımı kursuna gidiorum ve grafik adına çok şey öğrendim belki dışarda,forumlarda,kitaplarda vs. olmayan bilgileri kursta örendim kursa gitmeyın die bi genelleme yapmanıza katılmıorum sayın zombie ii forumlar..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle katılıyorum.... fakat artık ticari olarak bakıldığı için tava mava değil sadece yemek bu mazemeyi de sen al diyorlar kurslara gitmeyin grfiker olmak isteyenler içinde söylüyorum gitmeyinnnn...

kurslara gitmeyin grfiker olmak isteyenler içinde söylüyorum gitmeyinnnn...

Herkezin zevki başka. istiyen arkadaşlar elbette kursa gitmeli, neden olmasın, grupta tartışma, konuşma sohbet - bunlar garçek. böyle olunca hayal güçü aktarması şansı %75 olabilir. Ve bende kurs başarıyle bitirdim, grafiker oldum, ama hala kendine geleştirmek için çaba harcıyorum... bu iş tamamen istekle bağılı...

saygılar...

ahmetsahin25

🌱Yeni Üye🌱
Hayal GÜcÜ Bence İnsanin DoĞasina Ve Ruh Haline Bagli Olan Bİr Yapidir

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
ben grafik tasarımı kursuna gidiorum ve grafik adına çok şey öğrendim belki dışarda,forumlarda,kitaplarda vs. olmayan bilgileri kursta örendim kursa gitmeyın die bi genelleme yapmanıza katılmıorum sayın zombie ii forumlar..

Ünivertsilerin eğitim süresi 4 yıl, temel bilgilerin aslında bu 4 yıla bile sığması çok zor. Bu forum sayfalarındna birkaç kez yazdım. Yeniden yazıyorum. (çünkü dayanamayıp sinirleniyorum) Kurslar grafiker yetiştirmez, sadece grafik tasarım uygulamalı için gerekli programları öğretilir Proğram öğrenmek için elbette tercih edilmeli. KURSLAR GRAFİKER MEZUN ETMEZ... 4 ay kursa gidip, GRAFİKER olduğunu sanan kişiyide aklı başında bir şirket işe almaz...

gamzeveyaşar

🌱Yeni Üye🌱
slm herkese ben yeni üyeyüm grafikerim benide aranıza alırsanız sevinirim....!!!!!!!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ewt arkadaşların dediği gibi hayal gücü kursa gidilerek kazanılmaz tabiki ne kadar program bilirsen bil tasarım gerekir tasarım içinde hayal gücü bunun için broşürleri-logoları -afişleri -katologları- dergileri- ambalajları herşeyi inceleyebilirsin bunların aynısını yapmaya çalışabilirsin böylelikle onları karıştırıp farklı şeyler çıkarabilirsin göreceksinki yaptıklarınla aklında birşeyler oluşacak we artık kendin farklı şeyler yaratmaya başlkıcaksın wede en önemlisi düşünmekten korkma, en ilginç olması olagan şeyleri kullan tasarım kendiliğinden gelir

sty_grafiker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ewet arkadaşlar bu gece oturdum baştan sona bu konuda yazılanları okudum...

Öncelikle hayal gücünün kursla kazanılıcak birşey olduğunu sanmıyorum,fakat kişisel gelişim seminerleri veya kursu varsa bunlar faydalı olabilir.

Ayrıca grafik&tasarım kurslarınıda küçümsemeyin buralardanda çok iyi grafikerler çıkıyor.Bir arkadaşımızda aklı başında bir firma;kurs mezunu,kendini grafiker sanan birisini işe almaz demiş.Kusura bakmasın ama diplomalı cahilleri çok gördük bu iş diplomayla veya kursla olacak bir iş değil...Eğer kişinin içinde varsa kursa bile gitmeden biryerlere gelebilir ama içinde istek ve arzuda yoksa isterse 5 üni. bitirsin yine bi halt olamaz...

vent

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar.ben yeni üyeyim ve bu sene grafik tasarım okumak için üni.ye başvurmak istiyorum ama bna bu konuda yardımcı olacak kimseyi tanımıyorm.sınavlara nasıl hazırlanmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.çizim yapmayı seviyorum ama tamamen amatörce.2 aya kadar sadece hayaldi güzel sanatlar benim için ama şimdi gerçekten okumak istediğimi farkettim.söylediğim gibi ne yapacağımı pek bilmiyorum.ilgilenirseniz.. şimdiden teşekkürler.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
selam arkadaşlar.ben yeni üyeyim ve bu sene grafik tasarım okumak için üni.ye başvurmak istiyorum ama bna bu konuda yardımcı olacak kimseyi tanımıyorm.sınavlara nasıl hazırlanmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.çizim yapmayı seviyorum ama tamamen amatörce.2 aya kadar sadece hayaldi güzel sanatlar benim için ama şimdi gerçekten okumak istediğimi farkettim.söylediğim gibi ne yapacağımı pek bilmiyorum.ilgilenirseniz.. şimdiden teşekkürler.

bu linkte senin sorularını yanıtlayacak bilgiler mevcut.
https://www.grafikerler.net/guzel-sanatlar-fakultelerine-giris-t18816.html

Saygılarımla

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
" aşkımı gözümde canlandırdım corel'de tasarladım "

hedehodo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tarrock.com
Dediğin kitabı çok oldu okuyalı :)

kişisel gelişim kitabı istiyorsanız mümin sekman derim gerisi yalan..

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayalgücüyle yaratıcılık aynı şey degıldır hayalgucu herkeste vardır ama önemlı olan bunu yaratıcılıkla bırlestırmektır yaratıcı ınsanların ara sıra dalıp gıttıgı kendı dunyaları vardır
sana önerim fazla bilgisayara baglı kalma tasarımlarını önce bol bol kagıda dök bulabıldıgın kadar bul sonra aralarından ele sectiklerinden olabılır olanları kafanda canlandır eklemek istedıklerini ekle asıl sımdı bılgısayada calışmaya basla (özellıkle bılım-kurgu seyret özellikle)

nazmiyyeah

🌱Yeni Üye🌱
Bir de bir konu acmadan once hangi bolumde olduguna dikkat et istersen :)))

Hayir sozluge goz atayim dedim senin yazinla karsilastim, o bakimdan...