Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

jengar

🌱Yeni Üye🌱
Sıkılmadan herkesin yorumunu okudum yorumlarınız ve tavsiyeleriniz bana çok yardımcı oldu saolun Benimm kafama hep takılan bir konu yaratıcılık veya işte yetenek işi tamam şunun farkındayım böyle işler yetenek olmadan olmaz belki ama istersek herşeyi yaparız sonuçta değil mi yeterki herşeyi kafamızda bitirelim çevremdeki bi çok insan hayalgücün yoksa olmaz yeteneğin yoksa olmaz el becerin yoksa olmaz falan deyip bu alandan insanları soğutuyorlar ben daha çok yeniyim ve fikirlere ihtiyacım var ne demişler "İnanmak başarmanın yarısıdır."

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben insanları anlamıyorum ya kursa git nedemek hayal gücü geliştirmek için zihinsel bi problem olmadığı sürece bi insanın yaratıcı düşünmek için bi kursa ihtiyacı yoktur!kurslar bu işin teknik boyutuyla ilgileniyor yine düşünmek sana kalıyor benim sana tavsiyem en basit şeyleri bile değerlendir.espri yap ama görseliyle düşün espriyi karikatürünü çiz o anda beyninde ya da insanların komik anlarını gözlemle en ufak ayrıntıya kadar gözetleyici ol kimsenin duymadığı sesleri duy bazen kalabalıktaki en farkedilmez noktayı ara bunlar hayata farklı bakabilmenin ve yaratıcılık dediğimiz kavramın sadece bikaç basit örneği bu saydıklarım kitap dergi okumayı sevmiyorsan resimlere bak herşeyi incele gör internetteki salak yazıları bile oku bazen ama ölesine değil incele sıkıcı bi fotoğraf bile olsa bi ayrıntıya takılıcaksın dene ve gör yeni insanlarla tanış garip şeyler üstüne konuş buzamana kadar merak edip utandığın bişey hakkında bilgi sahibi edin ne alaka diceksin mesela ben her petrol ofisinin altında bi petrol yatağı olduğunu sandım hep ama petrol tanklarının ne işe yaradığını düşünüp yer altından tünel kazmaya devam ettim beynimde garip bağlantılar sistemler kurdum ve petrolü pompaya sıkıp arabaya doldurdum ama nasıl kimse bilmiyor hayal gücümde saklı;)belki biçoğu petrol nasıl temin ediliyo biliyor ama ben hala hayal gücümdeki petrol ofisini kullanıyorum:Dsormayada ihtiyaç duymadım neden çünkü önemli bi ayrıntı değil kpss de çıkmıycak,bunun cvbını bilirsem 500 milyar kazanmıcam:D ayrıntıya takıl bütünü görmek hayal gücünü geliştirmez bu gevezeliklerimden bu sonucu çıkar ben hayal gücümü fazla ince düşünmeme ve iyi bir gözlemci olmama borçluyum bide dalga yeteneğime:p
umarım bişeyler canlandırabilmişimdir;) basit düşün gelişmek o kadarda zor değil belkide..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hayal gücünün ne olduğunu ve neler yapabileceğini anlamak için bir kağıt ve birde kalem al..sadece çiz..

grafi_x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendini kitaplarda ara bulduğun en son şeyin gücü aradığın şey olacaktır.

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
Sen hayalettikçe hayallarin güçlenecektir.ilk mesajından buyana çok yol katettiğinden eminim fazlada komplekse alma bunu cinaliden öteye çıkamazsın sonra:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

alihanbuker

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Arkadaşım Bu Bir Yetenek Konusu Eğer Kafanda Birşey Yoksa Hiç Uğraşma Bu Sanki Birazda Doğduktan 40 Yıl Sonra Birden Top Oynama Yeteneği Alma Gibi Birşey =)

Hayat-ı Rap

🌱Yeni Üye🌱
Hayal gücünü sen yaratırsın.
Kimseden bişey bekleme.
Yaratıcı ol.. :)

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çizgi flim izle.izlerkende zevk almasını bil. Unutmaki en yaratıcı hayaller cocuklarındır.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
hayal etmenin en güzel yanı öyle bir an gelir ki, ona sen bile müdahale edemezsin. hayal gücüm gelişsin diye çabalama bu kendini zorlamana sebep olur. bence kendini de onu da rahat bırak. o zaman hayallerin kendini gösterme fırsatı bulur. buna da onun gücü denir...

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayal gerçeğe götüren bir yoldur hayal sınırsızdır hayal etmek insanın ufkunu açar hayalin beşinde koşanlar tasarımlarında gerçekleştirecektir

krakerr

🌱Yeni Üye🌱
Farklı ol, örnek al ama kendin yaratmaya çalış, arkadaşlarında söyledigi gibi, dalıp gitmek gerek, bi şarkı açıp gözlerini kapat, kendi klibini oynat gözünde. Ne demiş büyük düşnüür Tarkan.
Başkası olma kendin ol, böyle cok daha güzelsin.

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayal edebildiğin kadar güçlüslündür.konu güzeldi yazışmalar hoşuma gitti zevkle okudum

anatolinizam

🌱Yeni Üye🌱
mrb hayal gücünü geliştirmek için arkadaşların yazdıkları doğru bence grafiker arkadaşların mutlaka okuması gereken bir kitap var "görme biçimleri" tavsiye ederim birede resim karikatür veya fotoğraf bunlardan biri ile çalışmalar yap çok faydası olacaktır

Phaeton

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bir düsün ve karar ver once.Var olan görsel tasarımlardan yararlanıp birseyler üretmek ve cıkan sonuçda etrafındakilerin sana sen mi yaptın sorusuna ''EVET'' ben yaptım (içine Sinerek) demek midir istedigin? Yoksa Sende sınırlarını zorlayıp hayal gücünle görenlere hayrete düsürecek vay be dedirtecek birseyler mi yaratmak istiyosun?Onun icin bashettin türden bir kurs var ise zaten sana verebilecegi tek sey esinlenmektir yada diger tabirle çalmak:D zaman icinde kendini gelistirip arzuladıktan sonra basarılı olacagına inanıyorum arkadasim.

karayel19

🌱Yeni Üye🌱
belki geç oldu ama kurs falan hikaye hayal gücünde.bence bol bol tv de çıkan çocuk filmlerine baqmalısın ne bileyim mesela bu içinde sihir barındıranlara gereğinden fazla gelişecektir hayal gücün.ha birde bolca deniz manzaralarına bakasın ki onlar bambaşka bir tat yaşatmakla kalmaz hayal gücünüde geliştirir.

suskun54

🌱Yeni Üye🌱
Hayal gücünü geliştirmek için en iyi yöntem tecrübelerimiz ve hayattır bana göre.
Neden? Derseniz. Ben gücümü hayattan alıyorum. Nasıl yani? Sokakta dolaşırken ben ayaklarımın ucuna bakmam . Çünkü onlar nereye gideceğini bilirler, gözetlenmeye ihtiyaçları yoktur. Esas olan gözlerini açıp etrafa bakmaktır. Neden mi etrafta size bir ampul yakacak birçok imge vardır. Bunlar bazen, mağazaların tabelaları, bazen duvarda gördüğünüz afiş, bazen de sokaklarda görüp kimsenin dikkatlice incelemediği Bilboardlar...
İnan buna bunlar sana çok yardımcı olacaktır... Tabi birçok arkadaşın yukarıda dediği gibi dergiler.
Başlangıçta banada demişlerdi; "kursa git". Kursların hayal gücünü geliştirdiği nerede görülmüş?
Saygılar

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
konuyu açanada bu kadar yorumu yapanada çok teşekkür ederim gerçekten isabet olmuş benimde böyle bilgilere ihtiyacım vardı,aslında yapılan yorumlarda çelişkiler çok kimi arkadaş bir diğerinin fikrini onaylamayıp aksini önermiş..
bilgisayar ortamında birşeyler çizebilmek için programları bilmek gerekir bunun içinde kurs gerekli burdaki herkes bir şekilde bir yerlerden eğitim almıştır ve grafiker olmak için en önemli etkende hayal gücüdür bunun içnde arkadaşların tavsiyeleri çok iyi gerçekten.
kısacası grafiker olmak için kursada gitmek gerekir hayal gücünün iyi olmasıda
herkese iyi düşünmeler iyi fikirler diliyorum:)

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ben hayal gücümü geliştirmek istiyorum ve bunu birçok kişiye sordum ve aldığım cevap "Kursa Git!!" kursa gidemiyorum çünkü ben *******'de yaşıyorum ve burada kurs felan yok reklam şirketi felan desem en iyi reklam şirketinde çalışıyorum ve kendimi yetersiz buluyorum bu hayal gücü ile ilgili bir döküman arıyorum internette bulamadım elinde olan var mı ?

sizlerden en iyi yardımı alacağımı düşünüyorum şimdiden teşekkürler...
[/CENTER]

hangi reklam şirketinde çalısıorsun ajans fenermi

ladybutter

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
ben bu sektörden değilim fakat iyi bir hayalgücü dünyam var sadece hayal kurarak bir müziğin üstüne klip çekebilir veya resim yaratabilirim sadece bunu kullanabileceğim alanları yada ne gibi bir eğitim ile mesleğe çevirebilirim bu konuda bilgim yok.Ne bir program biliyorum bununla ilgili nede meslek grupları sadece iste ve hoşlandığın bir şeyi yaparken kendini serbest bırakarak düşün kural yok engel yok bildiğin tüm düzeni unut diyebilirim sana başarılar