Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiti19

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar.bende bu yıl grafikerlik istiyorum ama çok bi bilgim yok.ne yapmam gerektiğini, çalışırken daha çok neyle ilgilenmem gerektiğini, hamgi okulu istediğimi pek bi bilgim yok yani.şuan bi boşluktayım arkadaşlar ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.tek bildiğim grafikerliği çoooooook istediğim.biriniz bana yardım etsin lütfen...

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.bu yıl garafik bölümünü istiyorum ama bölüm hakkında çok şey bilmiyorum..tek bildiğim bu bölümü çoooooooooook istediğim.bana yardım ederseniz çok sevinirim

yawwmir

🌱Yeni Üye🌱
hap araştırma yapman gerekiyor.. ben artık orda burda çalışmalara bakmaktan bilmediğim yer ezberlemediğim dükkan kalmadı aklına geleni uygula hep düşün ve sakın kendini sıkma ve akılın warsa sakın kursa gitme!!!!!!!!!!!!!!!!1111

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım,dalıp gitmekle ancak biyerlere kadar gelebilrsin.Yapman gereken tek şey bu hayal gücü ve herşey için geçerli kitap okuman gerekir,biyerlerden beslenmen gerekir ki ozaman dalıp gitsen bile bişey ortaya çıkar yeni bir kitapta yeni bir kelime öğrenirsin bilgi kelime-bilgi dağarcığın gelişir, herzaman seni daha geniş çaplı düşünmeni sağlar.

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba hayal gücünü geliştirmek istiyorsan çevrendeki herşeyi iyi incele reklam panolarını,dergileri,eşyaları kısacası dünya üzerinde görebileceğin veya göremeyeceğin herşeyi incelemen yeterli olur.....

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayal gücü için kursa falan gitme hayal et sadece mesela bugün uzayda yeşillikler içinde olduğunu sonra gece olduğunu yeşilliklerin yok olup heryerin sularla kaplı biyer olduğunu düşün ama sen ıslanmıyorsun nasıl bi resim olurdu bu o anda kulağına müzik sesi geliyor gözünü aç bulaşık makinesi su kaçırmış ve oturduğun yer ıslanmış sen yeşillik sanıosun o windows un duvar kağıdı uyan .. bilg. kurtar... hayal gücü böle bişi işte dalıp git bak neler çıkıo

pffff ne hayal gücü be tebrikler :)

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bende tavsiyelerinizi bekliyorumsevgiler tüm arkadaşlarıma

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bende tavsiyelerinizi bekliyorumsevgiler tüm arkadaşlarıma

Nasıl yani. Size özel tavsiye diye bir şey yok. Grafik tasarım konusu ile ilgili forumda bir sürü tavsiye bulabilirsiniz. Biraz araştırsanız inanın her bilgi elinizin altında.

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
Volkan kardeşim çok yeniyim idare et:)kusura bakma henüz daha sitenin misyonun çözemedim biraz anlatırsan çok memnun olurum rastgele inşallah...

Konlulara göremi msj yazmam gerekiyo neler yapmam gerekiyo.. bilgilerini bekliyorum.sağol

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan kardeşim çok yeniyim idare et:)kusura bakma henüz daha sitenin misyonun çözemedim biraz anlatırsan çok memnun olurum rastgele inşallah...

Rastgele? :)

Peki size ilk tavsiyem. Eğer yeterince istiyorsanız bilgiyi bulursunuz. ;)

Biraz mistik oldu değilmi. Ama bilgide böyledir. "Rast gele" :D

Bu arada kuralları "tekrar" okumanızı öneririm.

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
rastgele=hayırlı işler:).tamam yardımın için çok sağol;) tanıştığımıza memnun oldum

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İnsan hayal ettiği sürece yaşar...

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Şu söze katılıyorum

Herkez hayal kurar ama bunu güce dönüştürebilmek önemlidir.

Düşündüklerini, Geliştir ve Dök Karıştır karmala işte sana hayal gücü ve bunu zorla

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
slm arkadaşlar.bende bu yıl grafikerlik istiyorum ama çok bi bilgim yok.ne yapmam gerektiğini, çalışırken daha çok neyle ilgilenmem gerektiğini, hamgi okulu istediğimi pek bi bilgim yok yani.şuan bi boşluktayım arkadaşlar ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.tek bildiğim grafikerliği çoooooook istediğim.biriniz bana yardım etsin lütfen...

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.bu yıl garafik bölümünü istiyorum ama bölüm hakkında çok şey bilmiyorum..tek bildiğim bu bölümü çoooooooooook istediğim.bana yardım ederseniz çok sevinirim

hakkında bilgin olmadığı bir bölümü çoooooooooook istemek iyi bir sey olmasa gerek.

Meslek Liselerinin grafik bölümünü mü istiyorsun? üniversitelerin mi?__?

Graphness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harry potter serisini oku hayal gücünde artış olcaktır :)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Yalniz sadece hayal gucuyle de grafiker olunmuyor. Tipki sadece bilgisayarin basina oturmakla da olunmadigi gibi. Bu isin teorik bir bolumu de var. Hayal gucunu ve bilgisyarin sana sunduklarini nasil kullanacagini sana soyleyecek olan.

azzazzil

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba ben az evel kayıt oldum:D bende hayalgücü var ama program kullanımı yok :( paint te bişiler yapmaya çalışıyorum ama kursa gitmem lasım sanırım açıkçası kağıt üzerinde çalışmalarım var ama pc de çalışmaya yeni merak sardım umarım kendimi biran evel geliştirip sizler gibi çizebilirim

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence tek başına hayalgücü hiçbirşeydir..
Bize bir çıkış noktası verildikten sonra yeterli altyapı, magazin, genel kültür, zeka ve program bilgisi de eklenince...
hayal gücüne yapacak çok az iş kalır....

buzzul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgi film seyret zeka geliştirici oyunlar oyna satranç falan

m.percin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayal gücü gelistirmek icin farklı karekterlere bürünmelisin yani dergileri karıstır yerli yabancıve yeri geldiginde yetiskin yer igeldiginde cocuk gibi düsün farklı acılardan farklı gözle bakabiliosan hayalgücünvardır