Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sty_grafiker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarınız çok güzel...Bizim gibi sadece kurs eğitimiyle grafikerliğe soyunanlara örnek alınıcak,hedef kişilersiniz.Birgün bizde böyle çalışmalar yaparız elbet :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların etkiliyici eline sağlık çizimde güsel ama renklendirme çok profesyonelce olmuş tebrikler dewamını bekliyoruss

COAL

🌱Yeni Üye🌱
hakkaten çok süper çalışmalar..çalıştığınız programlara da baya hakimsiniz ki böyle uyumlu güzel işler ortaya çıkıyor..
ben daha çok çoook yeniyim.böyle çalışmalar gördükçe de hem daha ne kadar çok yolum olduğunu düşünüyorum hem de bi gaz geliyo ben de yapiim ediim diye(=

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk seçimlerin karakterlerin konular ve anlatım müthiş gerçekten tebrik ederim aramıza hoşgeldin

goblin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kahramankilic.blogspot.com
colossusuninifz2.jpg
yazgiku6.jpg

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böyle güzel çalışmaları görmek çok güzel. Aramıza hoşgeldin. Yaptığın çalışmalar gerçekten çok güzel. Başarılarının devamını diliyorum. Eline, fikrine, düşüncelerine sağlık. İyi çalışmalar.

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aramıza hoşgeldin... emeğine sağlık.... güzeller çok güzeller...

DENIZ gozlum

🌱Yeni Üye🌱
hepsi çok güzel yaa bende bu programı öğrenmek istiyorum çok eğlenceli olsa gerek

goblin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kahramankilic.blogspot.com
güzel yorumlarınız için çok teşekkürler, yalnız bir yanlış anlamayı düzelteyim arkadaşlar.
siteye yeni üye değilim, uzun zamandır buradayım sadece ilk üye olduğumda açtığım bu konu başlığı altında yeni çalışmalarımı ara ara yüklüyor ve sergiliyorum. :)