Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya ben daha bugün sabah baktığımda 600 küsür mesajın vardı bir günde bu kadar mesajı nasıl yazdın be mehmet Parmakların ağrımadı mı? Nİce 1000'lere arkadaşım Darısı başıma inşaaaaaalllllaaahhhh :kiss1:
Ya ben daha bugün sabah baktığımda 600 küsür mesajın vardı bir günde bu kadar mesajı nasıl yazdın be mehmet Parmakların ağrımadı mı? Nİce 1000'lere arkadaşım Darısı başıma inşaaaaaalllllaaahhhh :kiss1:
Ya yok mümkün değil Yada ozman benim görüntülememle alakalı teknik bir problem var demektir Zaten benimki de ilerlemiyor onca yazmama rağmen ne zamandır haalaaa 600 lerde Şaşırdım vallahi ya Bende hani ara ara bakıyorum arkadaşlarımı tebrik edeyim atlamayayım diye; 600 küsür görünce sabah şimdide 1000 olunca dumur oldum ya Valla var bu işte bir bit yeniği ama hadi hayırlısı Benim kiler sna ekleniyor sanırsam Neyse yakında çıkar kokusu nasılsa Şike var şiiikeee :bigsmile:
sen günleri karıştırıyo olabilirsin yazdığın yazılar eğer bla bla ya da oyunsa onlarda zaten mesaj işlemiyor demekki sen yorumdan çok oyun bla bla yapıyorsun
sen günleri karıştırıyo olabilirsin yazdığın yazılar eğer bla bla ya da oyunsa onlarda zaten mesaj işlemiyor demekki sen yorumdan çok oyun bla bla yapıyorsun
yok yok kesin bir bit yeniği var; ben ne gördüğümü gayet iyi biliyorum oooo demek senin bla bla lar sayılsa; 1000 leri değil; milyonları görürdük be mehmet eee üzüm üzüme baka baka kararırmış