Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 pazarımı ayırdım ve bunları çektim(karma)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotografcılıga yeni basladım,makinemi alalıda cok olmuyor.katolog cekimlerim için almıştım ama hobisi de ayrı bir zevkmiş tabi..

Sky_and_Street_by_mithat_t.jpg

Dark_Light_by_mithat_t.jpg

Flower_by_mithat_t.jpg

Home_B_W_by_mithat_t.jpg

Home_by_mithat_t.jpg

Home2_by_mithat_t.jpg

Son düzenleme:

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk önce adım attığın bu güzel uğraşta başarılar dilerim sana. İki pazarını harcamışsın ki aslında harcanılan bişey yok, ortaya nefis kareler çıkmış. Yeni başlıyor olmanın dışında çok iyi bir gözlemci ve dikkatli olduğun ortada. Başarılarının devamını dilerim.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraf makinenizin markası nedir?

Güzel çekimler, başarılar :D

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk önce adım attığın bu güzel uğraşta başarılar dilerim sana. İki pazarını harcamışsın ki aslında harcanılan bişey yok, ortaya nefis kareler çıkmış. Yeni başlıyor olmanın dışında çok iyi bir gözlemci ve dikkatli olduğun ortada. Başarılarının devamını dilerim.

bu iştah kabartıcı yorumun için teşekkürler..

Kod:
Hepyek:Fotoğraf makinenizin markası nedir?

Güzel çekimler, başarılar:D

canon 450d
teşekkürler:)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Kareler gerçekten harika. Tebrik ederim gözlemleriniz ve deklanşöre basış anlarınız için. :)

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
cekilen fotoğraf kareleri çok hoş özellıkle ben o eskı tarıhı evı begendım sıyah beyaz olarak harıka duruyor.elinize ve yüreğinize sağlık devamını bekleriz inş.:):)

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
elinize sağlık ve hevesinizi de kutluyorum fakat elinizdeki makineye göre çok daha iyi kareler çıkarabilirdiniz. ps de oynama yapmak yerine makine ayarlarını daha iyi çözümleyip renkleri ve ışığı daha iyi ayarlamanızı tavsiye ediyorum naçizane. özellikle ilk fotoğraflarda contrast aşırıya kaçmış bence. ayrıca fotoğrafta dört altın nokta kuralını daha iyi uygulamanızı da öneririm. Yani objenizi tam ortaya almak yerine daha sağa, sola, yukarı aşağıya alarak istediğiniz etkiyi daha gözü yormayacak şekilde yaratabilirsiniz. Günlerinizi fotoğraf çekmek gibi güzel bir etkinliğe ayırdığınız için de ayrıca tebrik ediyorum. Başarılar dilerim.

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kod:
ANIL YÜNCÜ kardeşim mükemmel çalışmalar emeğine sağlık +1

çok teşekkürler.:)

Kod:
sovale80 cekilen fotoğraf kareleri çok hoş özellıkle ben o eskı tarıhı evı begendım sıyah beyaz olarak harıka duruyor.elinize ve yüreğinize sağlık devamını bekleriz inş.

bahçesine girdğimde 3 adet köpek beni kovaladı ve sadece dışarıdan çekebildim anca.:D devamıda gelcektir umarım teşekkürler.:)

Kod:
d3niz Kareler gerçekten harika. Tebrik ederim gözlemleriniz ve deklanşöre basış anlarınız için.

teşekkürler:)

Kod:
sdbyrk elinize sağlık ve hevesinizi de kutluyorum fakat elinizdeki makineye göre çok daha iyi kareler çıkarabilirdiniz. ps de oynama yapmak yerine makine ayarlarını daha iyi çözümleyip renkleri ve ışığı daha iyi ayarlamanızı tavsiye ediyorum naçizane. özellikle ilk fotoğraflarda contrast aşırıya kaçmış bence. ayrıca fotoğrafta dört altın nokta kuralını daha iyi uygulamanızı da öneririm. Yani objenizi tam ortaya almak yerine daha sağa, sola, yukarı aşağıya alarak istediğiniz etkiyi daha gözü yormayacak şekilde yaratabilirsiniz. Günlerinizi fotoğraf çekmek gibi güzel bir etkinliğe ayırdığınız için de ayrıca tebrik ediyorum. Başarılar dilerim.

öncelikle kişisel fayda sağlayabilmek adına önerilerde bulunduğun için teşekkür ediyorum.makine konusunda daha iyi kesinlikle olunabilir hatta kıyaslama yaptığımda resimler başkalarının çekimine göre sönük kalıyor ve ps ye ağırlık vermişim evet buda acemiliğimden kaynaklanıyor sanırım.öğrenmem ve bilmem gereken daha çok şey var görüyorumki.teşekkürler:)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Kareler çok güzel özellikle 1.bayıldım başarılar..

rojhat22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline ve emeğine sağlık gerçekten harika kareler yakalamışsın. ayrıca paylaşım için teşekkürler

ali_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılar dilerim arkadasım tum guzellıklerı en ıyı sekılde karelemıssın.

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalarınızı çok beğendim elinize sağlık...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ordaki ahşap ev Bakırköydeki şu meşhur senede 1 kere kaybolan ev değil mi?:) çekimler güzel.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzeller daha iyileride olacak..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Denklanşörüne sağlık :wink:
Durmak yok yola devam :mutluluk:
Saygılar

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Çok güzel çalışmalar, emeğinize sağlık, sanırım pazarın birini de photoshopa harcamışsınız...

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eser38 Çok güzel çalışmalar, emeğinize sağlık, sanırım pazarın birini de photoshopa harcamışsınız...
esasında ben fotografların şopsuz oldugnu sanırdım.makineyi elime aldıgında neden digerleri gibi cıkmıyor dedim ve sandıgım gibi degilmiş aslında.aynı işlemi bende yapınca daha hoş kareler çıktı ortaya.harcamak demiyelimde vaktimin kücük bi kısmını ayırdım sadece.begendigine sevindim teşekkürler..
g.ecglr Denklanşörüne sağlık
Durmak yok yola devam
Saygılar
aynen devam saol:)
crazyglad Çok güzeller daha iyileride olacak..
umarım.. teşekkürler..
larana ordaki ahşap ev Bakırköydeki şu meşhur senede 1 kere kaybolan ev değil mi? çekimler güzel.
evet doğru tahmin teşekkürler.hatta inanırmısın bilmiyorum ama ilk resimde incirli köprüsü:)
pelinns çalışmalarınızı çok beğendim elinize sağlık...
teşekkürler..
ali_ist başarılar dilerim arkadasım tum guzellıklerı en ıyı sekılde karelemıssın.

cok saol ..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Home_by_mithat_t.jpg

Buna bayıldım :)
İlk karede çok fazla oynama var :) Bebek fotoğrafı diğerlerine göre amatör olmuş. Onun dışında;

Makina Canon 450d' e olunca, çekende gözlemci gözü var olanı iyi yansıtıyor ise;...güzel kareler görüyoruz... :)
Deklanşörünüze sağlık genel olarak çok güzel kareler.
Işığınız bol olsun...