Hande DEMİR
♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar ben lise terkim vede inanın güüvenlik şirketindeçalışıyorum ve grafik programlarınameraklııyım sizlere tavsiyuem elinizdengeldiğince okuyun ,okuyun ,yılmayın ben maddiyatımın kötü olmasıveevli olmam yüzünden okuyamadım ama hala umudumu yitrmiş degilim okuyacagım ve kızımın gururu milletimin hayırlı evladı olacağımdiyorum ,ama avutuyormuşum gibi geliyor kendimi OKUYUUUUUUUUUN .....SONRADAN KEŞKELER,,,,,,,,İNSANI İNTAHARABİLEGETİRİYOR
arkadaşım, yazdıklarınızdan etkilendim, hatta sarsıldım.
gençleri okumaya teşvik etmeniz kendinizi örnek göstermeniz sizin ne kadar doğru bir insan olduğunuzu gösteriyor. siz bir takım şanssızlıklar yüzünden okuyamamış olabilirsiniz ama kendinizi geliştirmişsiniz ki böyle bir siteyi takip edip, paylaşım yapıyorsunuz. Malesef yeni yetişen arkadaşlarımızın çoğunluğu msn sohbetlerinden ve arkadaşlık sitelerinde başlarını kaldıramıyorlar. ailelerinin onlara sunduğu olanakların farkında değiller.
annem ve babam ilkokul mezunuydular. ancak 3 kızlarını okutmak için nasıl mücadele ettiklerini ben biliyorum. ben onlarla gurur duyuyorum. eminim kızınız da sizinle gurur duyacak. ne mezunlar var malesef insanlık öğrenememişler... hayatta en çok insan olabilmek (yavrularımıza örnek olabilmek adına) sonra da ayakta durabilmek için mücadeleyi bilmek lazım.
örneğin bizim mesleğimize bakacak olursak... ay sonunda karın ağrıları yaşıyorum. elde avuçta tükeniyor. birikim yapamıyoruz. gelecek korkusu var.
sonuç olarak malesef ülkemizde okumuşsun yada okumamışsın çok şey farketmiyor.
size hayatta şans ve sağlık dilerim.