tüm yorumlara katılıyorum ancak. grafiker olarak tipografik hataları eleştrirerek insanları sorumlu tutmayı abes karşılıyorum. Görsel açıdan açlışmanızın bir çok hatası var ki bunların eleştirilmesi son derece doğal ( renk seçimi, font olarak fiyatların cazip olduğunu belli edecek şekilde daha etli bir karakter kullanmamak, halihazırda koyu bir alanda yazıyı dişi yapmadan kullanmak, resimlerin etrafındaki bariz dekupe ve feather hataları, resimlerin tamamının aynı kontrast özelliklerine sahip olmaması vb.. bu liste uzayıp gidebilir). Ancak tipografik hatalarınız onu kontrol eden iş sahibi tarafından işin onaylanması itibariyle sizi bağlayıcı bir unsur olamaz. Bu nedenle bu yönde yapılan eleştirilere katılmıyorum. İş sahibinin de baskı onayı vermesinden sonra bu tür hatalar nedeni ile yükleniciye sitemde bulunmasına anlam veremiyorum. "Bas gitsin" mantığı ile işverenlerce onay sırasında ciddi anlamda kontrolü yapılmayan işlerin neticeleri hep yapan kişi/kuruluşlara yüklenir. Bu arada bir arkadaşımız matbaaları da eleştirmiş ama matbaaların görevi her verilen işin imlâ ve kelime yazılışları açısından kontrolünü yapmış olsa idi, müşterilerin "acil" olarak belirttikleri işleri 1 ay sonra teslim alırdık. Herkese çalışma hayatında başarılar ve iyi günler.