Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3 Adet Sade REKLAM ÇALIŞMASI ( Dergi )

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lennnnnnnn Teooooooo napiyon burda:D Ben seni böylemi yetiştirdim daha çok çalış:D Yok yok Bakma olumsuz eleştirilere fena olmamışlar... Yürüdüğün bu yolda başarılarının devamını diliyorum.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Wayyy :) Hocam napaLım işte paytak paytak yürüyoruz :D
Seni de bu sitede görmekten onur duyarız :D
isteksiz yapıLan işler ne kadar ii olursa işte.. :)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 de ortdaki perspektifsel yazı olmamış. yani çalışmanın odağında olmadığı için göz yoruyor.
farklı bir şey dene bence. 3. çalışmada da gerçek dokunu''ş'' yazısının ş harfi s gibi duruyor.
gerisi gayet güzel. emeğine sağlık.

__cRiMiNaL__

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.herimarket.com
bence oldukça başarılı böyle çalışmaları heryerde görmek isterim açıkcası o kadar vasat çalışmalar var ki böyle gözü hitab edenleri görünce seviniyorum :)

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. de geçişler çok sert ayrıca çok karışık bi çalışma.Görseller iyi seçilmiş ve kaliteli duruyyor.Favorim 3. çalışma.renk uyumları ve görsel hoş duruyor ancak logo çok sırıtıyor.Elinize sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
vala gerçekten çalışmalar orjinal gözüküyor bende eleştirilecek bir şey bulamadım gayet güzel çalışmalar emegine saglık arkadaşım.birde ilaki eleştirmek istiyorum diyorsanız da iyi çalışmayı iyi olmadı diyerek eleştirmek adınada eleştiri yapıla bilir yani ama...ben çalışmalarda eleştirilecek bir şey bulamadım emegine saglık tekrar arkadaşımm.

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışmada ortadaki siyahlık çok sert durmuş biraz daha yumuşatabilirsiniz derim.2.çalışmada ise ürünleri daha ön planda kullanmanızda fayda var.Pek ben buradayım demiyolar.3.çalışmadaki imaj çok hoşuma gitti ama alttaki vectörel çalışmalar pek kaliteli durmamış imaj a yakışmamış.
Emeğinize sağlık.
İyi forumlar...