Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4. İzmir Buluşması Fotoğrafları ve Videoları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

menes

🌱Yeni Üye🌱
...

herkes, herşey çok güzel görünüyo.kıskandım ama inşallah devamını getirirsiniz arkadaşlar:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim buluşmamın içinde reklam vermek haa.. hemde başka bir buluşmaya.. Syn. Volkan Tekin sizi forum kurallarıyla değil.. ahlak ve arkadaşlık kurallarıyla uyarıyorum tekrarı halinde kendimi banlarım :D :D ...
İrem hanım sizide esefle kınıyorum.. iyiki istanbula misafir olacaksınız..

Aaa. Lütfen tesüf ediyorum. Volkan bey jest yapıyor iyi ağırlanmam konusunda :p Bunda kınancak birşey göremiyorum ben :p
Hem ne yaparlarsa yapılsın biz 5. yi yola koyduk arada ki farkı bu belirler :wink:

Ben kıskandığım için gelmiyorum yanlış anlaşılmalara yol açılmasın :D
ameliyat olurken aradan sizide çıkartayım dedim :D:D

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eweeet istanbulda bize izmir kadar ilgi alaka olsa yeter
ama fazlasınada hayır demeyiz...nasipse gelecez ve görecez...

ooo Ahmet bey sizi ve dünya tatlısı eşinizi bir kere dahamı göreceğiz ne kadar güzel :angel:

İzmir konusunda istanbulu bu kadar konuşmak yeter :p

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz... :D :D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz... :D :D

Merak etmeyin Onur Bey..Kendisi bizzat şahsıma zimmetlidir:) Sizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz:D ayrıca 35 kişi gelmeniz için yapabilirizde emin değiliz henüz:p

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Size bir aritmatik gerçeği sunayım... :D 35 - 34 ten sonra gelir... :D Bu da sanırım 35 diye diye dilinde tüy bitenlere güzel bir cevaptır... :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Kaynayan kazan.

Assolisten en son çıkardan yola çıkarak; biz sizden sonra geliyoruz dememin yanısıra şunu da matematiksel olarak eklemek isterim;

35>34 :D

Bunun bir espri olduğunu sanırım söylememe gerek yok... Fakat özgün bir espri yapsaydınız inanın daha makbule geçerdi. Zira 34 ün 35 ten önce geldiğini söyleyen birisi için 35 in 34 ten büyük olduğunu anlayacak kadar da matematik bilgisi olduğunu sanırım ifade bile etmeme gerek yok... :D

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:D Evet ama matematiksel boyutu budur. Sizin bahsettiğiniz olsa olsa trafiksel boyutu olur. :D

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Süpersin onun 10 numara 5 yıldızsın. Emir büyük yerden geldi ona göre :p
Başıma dua edinde birşey gelmesin :giggle::giggle:

Merak etmeyin Onur Bey..Kendisi bizzat şahsıma zimmetlidir:) Sizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz:D ayrıca 35 kişi gelmeniz için yapabilirizde emin değiliz henüz:p

Zimmetlimi :D Altın değerindeyim işte kahretsin. Bunu bir kere daha göstermiş oldun :D
sende benim için çok kıymetlisin

Size bir aritmatik gerçeği sunayım... :D 35 - 34 ten sonra gelir... :D Bu da sanırım 35 diye diye dilinde tüy bitenlere güzel bir cevaptır... :D

Sayın Volkan bey;
Bizler aritmatiğe girersek yandı gülüm keten helvam diyorum ve istanbulu İzmirle mukayese bile edemiyorum :p

Biz arı kardeşliğini savunuyoruz.. İstanbul bizden iyisini yapsınki biz bi daha kine dahada iyisini yapalım..

İşte olay budur daha iyisi için iyilerinin görmemiz lazım :rofl:
Gerçi hoş biz herhalukarda iyisini yapıyoruz :p

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...