Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim buluşmamın içinde reklam vermek haa.. hemde başka bir buluşmaya.. Syn. Volkan Tekin sizi forum kurallarıyla değil.. ahlak ve arkadaşlık kurallarıyla uyarıyorum tekrarı halinde kendimi banlarım ... İrem hanım sizide esefle kınıyorum.. iyiki istanbula misafir olacaksınız..
Aaa. Lütfen tesüf ediyorum. Volkan bey jest yapıyor iyi ağırlanmam konusunda Bunda kınancak birşey göremiyorum ben Hem ne yaparlarsa yapılsın biz 5. yi yola koyduk arada ki farkı bu belirler :wink:
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz...
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz...
Merak etmeyin Onur Bey..Kendisi bizzat şahsıma zimmetlidir Sizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz ayrıca 35 kişi gelmeniz için yapabilirizde emin değiliz henüz
Bunun bir espri olduğunu sanırım söylememe gerek yok... Fakat özgün bir espri yapsaydınız inanın daha makbule geçerdi. Zira 34 ün 35 ten önce geldiğini söyleyen birisi için 35 in 34 ten büyük olduğunu anlayacak kadar da matematik bilgisi olduğunu sanırım ifade bile etmeme gerek yok...
Merak etmeyin Onur Bey..Kendisi bizzat şahsıma zimmetlidir Sizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz ayrıca 35 kişi gelmeniz için yapabilirizde emin değiliz henüz