Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O ayaklanmanın başını çeken kimdi peki Kim yedi Hatice Hanım' ın başını günlerce pm den İtiraf ediyorum ben ben ben ne oldu susturamadınız :rofl: :rofl: Susma sustukça sıra sana gelecek :rofl:
O zaman kim kıskanıyormuş? Siz Gerisi önemli bile değil. Şaka kısmını bir kenara bırakıp İstanbul toplantısına el birliği ile katılımda bulunalım. Bu bir yarış değildir. Tatlı çekişmeler elbette olur ama amaç toplanıp daha verimli sonuçlar almak ve vermektir ki şehrin de hiçbir önemi yoktur!
Ben zaten kıskanmıyorum demedim ki Buluşmanın duyurusu yapıldığında bile söylemiştim ama işte iyi şeyler doğuyor demekki biz arıların kıskançlığından Yine buluşuyoruz Hatta ayarlayabilirsem benimde bir süprizim olacak size.... Ama söylememm süprizzzzz
4. izmir toplantısı başlığı altındayız. Bu tarz konuşmaları 2. İstanbul toplantısı gerçekleşip, başlığı açıldığında devam ettirmemiz en olurudur. Süprizinizide bekliyoruz
4. izmir toplantısı başlığı altındayız. Bu tarz konuşmaları 2. İstanbul toplantısı gerçekleşip, başlığı açıldığında devam ettirmemiz en olurudur. Süprizinizide bekliyoruz
Biz izmirliler iyisini yaparız mükemmeli değil ama mükemmel yapacağız diye iyiyi kaçırmayız o yüzden umarım istanbulda iyisini yapar
Bu arada Onur'um Karadağlı'm hani nerde grafierler.net korkuluğu göremedim fotolarda tüm fotoları istiyorum bunlar elenmiş bölünmüş oynanmış, rötuşsuz olsun lütfen
evet anketteki bir soruyu hiç unutmuyorum 5 lira maliyeti olan bir kartvizite kaç liralık tasarım ücreti yazarsınız hahaha bu arada benide fotolarda bulmuşsunuzdur heralde yani görmemiş olmanız mümkün değil
evet anketteki bir soruyu hiç unutmuyorum 5 lira maliyeti olan bir kartvizite kaç liralık tasarım ücreti yazarsınız hahaha bu arada benide fotolarda bulmuşsunuzdur heralde yani görmemiş olmanız mümkün değil