Elininize sağlık...
72. Kat yazınca bende 72. kattan görünüm falan bekliyordumOda görünümü güzel fakat camdan dışarı olan kısımda yani manzarada bir boğukluk var ama çözemedim birşeyler bozuk gibi orada...Karanlık olduğu için belkide...
Bu arada ayakkabılar güzelmiş bana verebilir misin ? :utann:
teşekkürler eline sasğlık başarılı çalışma
o ayakkabılar kullanılmış, çalışmayı biraz daha iyi inceleyin lütfenkesinlikle size layık olamiyacağını düşünüyorum, ben size nasıl isterseniz yenisini alıcam, ergonomik, ortapedik, ayrobik, organik hepsinden alırım, manzarada sorun bencede var, amrikadan bi görüntü, boğaz manzarası olsaydı göze daha alışılmış gelebilirdi, uyardığınız için teşşekür ettim,
![]()
Woooww çok teşekkür ederimBöyle sözler duymayalı 4 yıl olmuştu :angel:
Pekala isteklerimi size mi ileteyim
Manzara kötü değil aslında ama camdan dışarı geçiş ile oda arasında sıkışıp kalmış bir eksiklik var sadecetekrar tebrikler...
yani sizin iris'leriniz ve, ağ tabakanızda bi sorun var ki gereyinden fazla çalışıyor,
bir konuyu itiraf etmenin rahatlığını yaşattınız bana :)
Buna sorun demeyelim böyle bir ayrıntıyı yakaladığım için mutluyumAmacım köşeye sıkıştırmak değildi
İtiraf etmenin rahatlığı ile uyuyabilirsin bu gece canım
BU arada ayakkabıları gerçek anlamda hakettim sanırım
Kırmızı olsun mümkünse zaafım varda![]()
bundan sonra çalışmalarımı yaparken sizin gözlemlerinizi düşünerek yapmaya karar verdim,ayakkabı konusunda gerçek anlamda derken,
nasıl yani anlıyamadım ama, ben alırım derken modellerim demek istemiştim,oda kolay hangi model, modellim önce bi düşünmem lazım, ama kırmızı modellerim tamam :angel: kötü kıvırdım be :wink: grafishop tekrar saol vallahi yorumun, heves ve neşe kattı, bir başka yorumlarda görüşmek üzere :crying:
Ayrıntıyı yakaladığım için hakettim demek istemiştim ama bu ayrıntı konusu senin için kötü olduysa bilemem
EVet bende modelle demek istemiştimKırmızı bir model
Sonundaki üzüntü gerçekse yorumlarımı içime atarım bundan sonraNeşe kattıysam ne mutlu
İyi çalışmalar...
Grafishop siz biyerde gece güvenliği mi yapıyorsunuz :wink: ayıp olmasın diye yorum falan biyere kadarhani yarın iş falan yani, uyumakda lazım, sizde ayakkabı konusunda modelleme demek istememişdiniz, sizin kıvırmada kötü oldu, :rofl: ayrıca modelleme istiyorsanız, bu meslekde ki ilk öğrendiğim şey, hobi olarak iş yapmıyorum,
modelleme freelance ücretleri belli,
yorumlarınızı içinizde tutmayınız, grafikerler.net'e içinizi boşaltınız, :rofl: alasmaldık,
![]()
camın önündeki saksı, masanın üzerindeki kitap, yerdeki bardak hazır model
Sadece bunlar hazır modelse size şapka çıkartıyorum. Gerçekten başarılı çizim. Sadece renderlamada ufak sorunlar var. Bir de pencere dışından gözüken 2 boyutlu fotoğraf tam uymamış. Yine de emek harcanmış ve söylediğim ufak sorunlar harici profesyonelce. Tebrik ederim...