Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ably Yayınevi

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışmalar..logonun broşür üstündeki duruşu çok hoşumka gitti.elinize zihninize sağlık..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma ellerine sağlık ancak gri zemin üzerine siyah fontla yazı yazmak bence yazının okunurluğunu azaltır beyazla yazarsan hem estetik olarak daha hoş olur hem de okunurluk açısından kolay olur

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım hala sunum yapıldığında eserin yaylım ateşine tutulabileceğini göze alarak yayınlamayı, eseri yayınladıktan sonra her ne kadar emek vermiş olsak da artık eserin topluma mal olduğunu ve açık hedef olabileceğini, olumsuz yorumları saldırarak savunmak yerine sağduyuyla ve profesyonelce karşılayabilmeyi ve buna göre cevap vermeyi, olayı kişisel boyuta taşımamayı, yorumun kişiye değil esere yapılması gerektiğini ve bu şekilde algılaması gerektiğini öğrenememiş, mesaj sayısı 1000'lere ulaşmış olmasına rağmen, olumlu paylaşım sıkıntısı yaşayan değerli arkadaşlarımız bulunmakta...

Bana göre grafikerler elit insanlardır, farklı ve marjinal düşünebilen, sıradışı kişiliklerdir, bilgisi, tecrübesi ve yaratıcı gücü yanında farklılığını her tür yazısında ve hitabında gösterebilen kitlelerdir...

Sağduyuya ve saygılı payalşıma davet ediyorum...

Konuyla ilgili tartışma mesajları silinecektir...

İyi forumlar
Ben nerede ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum... Bu nedenle en azından beni 'Sağduyuya ve saygılı paylaşıma' davet etmenize gerek olmadığını düşünüyorum... Konuyu benim çalışmama yapılan eleştirileri kaldıramama durumuna getirmeniz ne kadar hoş onuda bilemiyorum...
Gerekli olanları yapın tabiki, nede olsa YÖNETİCİ'siniz... İyi çalışmalar...
güzel çalışmalar..logonun broşür üstündeki duruşu çok hoşumka gitti.elinize zihninize sağlık..
Teşekkürler arkadaşım... İyi çalışmalar :)

güzel bir çalışma ellerine sağlık ancak gri zemin üzerine siyah fontla yazı yazmak bence yazının okunurluğunu azaltır beyazla yazarsan hem estetik olarak daha hoş olur hem de okunurluk açısından kolay olur

Doğrudur arkadaşım :) çok eskiden yapılmış bir çalışma olduğu için yorumlarınızı sadece sonrakiler için saklayacağım... Teşekkürler :)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanızı beğendim, tebrik ederim. Polemik yaratman için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben şuna inanırım: Bir çalışmanın güzelliği tabiki bu işle uğraşan kimselerin yorumları ile belirlenebilir. Fakat en ve en önemlisi, müşterisi ya da ders için yapıldıysa hocası beğendiğinde o çalışma en müthiş çalışmadır. Yani biraz arz talep meselesi. Grafikî açıdan çöp diyeceğimiz bir çalışmaya müşteri para vermeyi kabul ediyor ise, o çalışma en iyi çalışmadır inancıma göre. Başarılar dilerim :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş ellerine emeğine sağlık başarılarının devamı dileğiyle :)

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
broşürdeki yeşil çigiler çok göz tırmalıyo dikkat çok üstüne çekiyo sanki onlar olmasa daha iyi olcak gibi. eline sağlık

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
broşürdeki yeşil çigiler çok göz tırmalıyo dikkat çok üstüne çekiyo sanki onlar olmasa daha iyi olcak gibi. eline sağlık

Teşekkür ederim arkadaşım... Belirttiğim gibi hocaların dayatmaları bazen çalışmaları bu hallere getirebiliyordu :)
İyi çalışmalar...

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
broşüre hayran kaldım. gerçekten süper.:rofl::rofl::tongueout:

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
harikasınnn emeğine sağlık....