Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ably Yayınevi

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Broşür çalışmalarınız gayet sade ve stil sahibi gözüküyor.Ellerinize sağlık.Başarılar...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo güzel
broşürdeki gri zemin biraz daha açık bir ton olabilirdi birde o yeşil şeritler gerçekten sırıtmış (ama bi mecburiyet var o ayrı tabii)
billboard düşüncesi gerçekten hoşuma gitti
dosya daha profesyonelce olmuş sadece firma adı soyadı eksik

güzel çalışmalar olmuş

yenilerini de bekleriz

kolay gelsin

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık düşünce güsel logoda çok güsell fakat broşürde renk uyumu pek olmamış daha etkileyici we dikkat çekici bir renk kullanabilirsin emegine sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
teşşekkürler ama Dosya dediğin hangisi anlayamadım dosya çalışması yok orda :(

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
"https://img516.imageshack.us/img516/2889/logotn3.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

imageshack da böyle bir resim bulunmuyor eklerken veya alırken bir sorun yaşamışsınız.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
hmm pardon ben Ablyden bahsettiğinizi sanmıştım :) o dosyayıda neden buraya eklemişim anlam veremedim zaten :D

tekrar tşkler...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmalar olmuş canım
Ben yeni görüyorum :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bi çalışma olmuş bana göre tek kusuru
gri zemin üzerine siyah font kullanman olmuş
siyah yerine beyaz font daha iyi olabilirdi

kaulitz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline emeğine sağlık arkadaşım çok iyi çalışmalar :)

saggio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok fazla amatörce çalışılmış bnce

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok fazla amatörce çalışılmış bnce

lütfen neresini amatörce bulduğunuzu da ekleyin yorumunuza. zevkinize saygı duyarız ama amatör bulunabilecek çalışmalar değil, ya da siz çok iyisiniz ama biz bilmiyoruz.

ben özellikle logoyu çok beğendim. broşür de gayet güzel. burası onun yeri olmamasına rağmen dosya da iyi diyebilirim :) ama billboard diğerlerine göre biraz hafif kalmış tasarım olarak. diğerlerine bakınca daha iyilerini yapabileceğiniz ortada.

emeğinize sağlık...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eleştirmeye korktum şimdi ben. İyi eleştirilere iyi kötü eleştirilere bozuk yanıtlar şık olmamakla birlikte;
Billboard çalışmasında fikri beğendim. Ama bence çok fazla ağaç kullanmışsın, biraz daha az olabilirdi. Ayrıca sanki yazı zayıf kalmış.

Emeğe saygılar..................

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
lütfen neresini amatörce bulduğunuzu da ekleyin yorumunuza. zevkinize saygı duyarız ama amatör bulunabilecek çalışmalar değil, ya da siz çok iyisiniz ama biz bilmiyoruz.

ben özellikle logoyu çok beğendim. broşür de gayet güzel. burası onun yeri olmamasına rağmen dosya da iyi diyebilirim :) ama billboard diğerlerine göre biraz hafif kalmış tasarım olarak. diğerlerine bakınca daha iyilerini yapabileceğiniz ortada.

emeğinize sağlık...
Teşekkürler :)

Eleştirmeye korktum şimdi ben. İyi eleştirilere iyi kötü eleştirilere bozuk yanıtlar şık olmamakla birlikte;
Billboard çalışmasında fikri beğendim. Ama bence çok fazla ağaç kullanmışsın, biraz daha az olabilirdi. Ayrıca sanki yazı zayıf kalmış.

Emeğe saygılar..................

Bu açıklamayı yapmana gerek bile yoktu...Kötü eleştirilere bozuk yanıt diye birşey benim kapasitemde bulunmamakta...
Ama gereksiz eleştirilere ters yanıt dersen; evet bunu yaparım...
Çalışmaya gelince fikir ve beğeni için teşekkürlerimi sunarım...
Bu arada umarım birgün karşına, çalışmalarına saatler ayırmana rağmen 'amatörce' diyerek geçiştiren birisi çıkmaz ... Ne tepki verirdin bilemiyorum :)
İyi çalışmalar...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
logo çok özenilmemiş sade bir logo okadar güzel değil
broşürde gri renk çok hiç güzel olamamış boğmuş çalışmayı.Broşürün içindeki o çapraz gelen görselde göze okadar batıyorki.
Bilboard güzel olmuş ama onun dışında logo ve broşürü beğenmedim

İyi çalışmalar

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Sanırım hala sunum yapıldığında eserin yaylım ateşine tutulabileceğini göze alarak yayınlamayı, eseri yayınladıktan sonra her ne kadar emek vermiş olsak da artık eserin topluma mal olduğunu ve açık hedef olabileceğini, olumsuz yorumları saldırarak savunmak yerine sağduyuyla ve profesyonelce karşılayabilmeyi ve buna göre cevap vermeyi, olayı kişisel boyuta taşımamayı, yorumun kişiye değil esere yapılması gerektiğini ve bu şekilde algılaması gerektiğini öğrenememiş, mesaj sayısı 1000'lere ulaşmış olmasına rağmen, olumlu paylaşım sıkıntısı yaşayan değerli arkadaşlarımız bulunmakta...

Bana göre grafikerler elit insanlardır, farklı ve marjinal düşünebilen, sıradışı kişiliklerdir, bilgisi, tecrübesi ve yaratıcı gücü yanında farklılığını her tür yazısında ve hitabında gösterebilen kitlelerdir...

Sağduyuya ve saygılı payalşıma davet ediyorum...

Konuyla ilgili tartışma mesajları silinecektir...

İyi forumlar