Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil işlerden gına geldi...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
317566_10150390421376028_251022886027_8439320_1341130609_n.jpg

Artık işler;
Acil !
Çok Acil !!
Mega Acil !!!
Ultra Mega iticili Aci !!!!

gibi gelmeye başladı

dünyanın sonumu geldi ne ? ne bu telaş yaa...

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
acil bir paylaşım olmuş bence... :)
neden aceleye getirdin ki? :wink:

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Duygularını yansıtmış olman güzel oldu :D :D Teşekkürler.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
"Programları öğrensem bu tasarımı bende yaparım"
Düşüncesine sahip şahsiyeti biraz incelemek istiyorum izninizle.
Belliki işinden memnun olmayan bir bey/bayan, öz güvensizlik söz konusu, gördüğü tasarımı çok beğenir kendini kıskanmaktan alıkoyamaz, birazçık olsun egosunu tatmin etmeyi ve takdirleri üstünde toplamayı umarak bu cümleyi sarfeder.

Çok enteresan cidden,
Kimse, emek vererek hazırladığı maketi sunan bir mimar görünce, "iki kağıt bir makas ver bak ben nasıl döktürüyorum" demiyordur.

Birazda saygı duymayı öğrenebilsek..

Güzel bir ayrıntı olmuş Şener, Teşekkürler :)

rockbaby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya daha bunlar ne ki ben iş yaparken patronum ef yap ef diyo yani F2'den bahsederek control R yap diyo tekrarlasın falan işi artık patronumla beraber yapmaya tasarlıyoruz kendisi pek bilmez ama :) :) :) birde bizde zaten her iş acildir ben aciliyetine alıştım da bari karışmasa :D

soan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hele bi de çoook acil diyipte 15 gn sonra çıkacak işi gecenin öründe yaptıranlar yok mu ah ah ne demeli :))))

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Ya daha bunlar ne ki ben iş yaparken patronum ef yap ef diyo yani F2'den bahsederek control R yap diyo tekrarlasın falan işi artık patronumla beraber yapmaya tasarlıyoruz kendisi pek bilmez ama :) :) :) birde bizde zaten her iş acildir ben aciliyetine alıştım da bari karışmasa :D

hele bi de çoook acil diyipte 15 gn sonra çıkacak işi gecenin öründe yaptıranlar yok mu ah ah ne demeli :))))

aBOOWW !! o bunlar dahada azıtmış...

Müşteri temsilcisinin salladığı büyük işlerde teslim günü aklına gelince paniğe kapılıp bunları çalışıp bana e-mail atman lazım yarım saate kadar demeside beni çıldırtır...

soan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aBOOWW !! o bunlar dahada azıtmış...

Müşteri temsilcisinin salladığı büyük işlerde teslim günü aklına gelince paniğe kapılıp bunları çalışıp bana e-mail atman lazım yarım saate kadar demeside beni çıldırtır...

sormayın gitsin.. işi yaptıktan sonra öğrendim 15 gün sonraya lazım olduğunu.. o an söylemediler istifa ederim falan diye korktular herhal :)))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel iş, genel sorun, ama müşteriye hade len başka kapıya dediğim bir durum.. :) Sıkma kendini güzel çalışma namasteee :)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
bizi bir ambulans gibi görüyorlar galiba ışıklar yok yol boş bas gaza gitsin..:)))
güzel bir konu keyifle okudum arkadaşların yazılarını,, herkese benden acil tarından çay..

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Haa birde, Şuraya iki görsel koyuver.. yok yok temizlemene gerek yok olur o !!! diyenlere kafa atasım var. :headbang::headbang: :rofl:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende bir keresinde yaşadım bunuuuuuuu,

"-bilgisayar kullanmayı bilsem bende yapardım bunu, aslında çook basit bak 2 dakkada yaptın, bende yapardım ama şu mauseu kullanamıyorum, masa bitiyor, kolum ağrıyor istediğim yere götürmeye çalışırken" demişti.

"-ee haklısınız, mouse kullanmak zor... "diyebilmiştim ancak :D:D

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Haa birde, Şuraya iki görsel koyuver.. yok yok temizlemene gerek yok olur o !!! diyenlere kafa atasım var. :headbang::headbang: :rofl:
Rahatlatcak sa o gibi durumlarda bana kafa atabilirsin bende rahatlamış olurum böylece Nil :)

Bende bir keresinde yaşadım bunuuuuuuu,

"-bilgisayar kullanmayı bilsem bende yapardım bunu, aslında çook basit bak 2 dakkada yaptın, bende yapardım ama şu mauseu kullanamıyorum, masa bitiyor, kolum ağrıyor istediğim yere götürmeye çalışırken" demişti.

"-ee haklısınız, mouse kullanmak zor... "diyebilmiştim ancak :D:D
:) len çok mütevazi mişin sen be...

ben olsam kahkaha atardım çok kömikmişiniz derdim :)

Burda da konu canlandırılmış;

https://www.grafikerler.net/tasarimcinin-cilesi-egonomik-com-t120510.html

Son düzenleme:

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bütün grafikerlerin kaderi acil tasarım :S öle şeymi olur yahu otur kendin cız o zaman...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
( : GÜLDÜRDÜN LEN BENİ : )

işte bu... patlatalım küfürü ortalık şenlensin! rahatlayalım :)

cık cık cık küfür yok ama ben çok üstüme gelindiği zaman çalışmadan elimi eteğimi çekiyorum tepkimi belli ederim böle tırsan ve sesini kesip benim cızdığıma razı olan müşterilerim oldu :D