Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aden İnşaat Broşür

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
aden1u.jpg

aden2.jpg

teşekkürler...

Benzer konular

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize mausunuza sağlık :) çok şık olmuş..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
renkleriyle fontlarıyla uyumlu bir çalışma... emeğinize sağlık...

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı bir iş olmuş.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş fakat hep koyu renkler kullanmışsınız beni biraz orası olumsuz etkiledi ama genel itibariyle neyi nereye koyacağını bilen bir tasarımcı arkadaşımızsınız çalışmanızdan öle görülüyor emeğinize sağlık...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
başarılı bir iş olmuş.

yorum için tesekkür ederim musdemir.

Güzel bir çalışma olmuş fakat hep koyu renkler kullanmışsınız beni biraz orası olumsuz etkiledi ama genel itibariyle neyi nereye koyacağını bilen bir tasarımcı arkadaşımızsınız çalışmanızdan öle görülüyor emeğinize sağlık...

yorum için tesekkür ederim layer. koyuluk konusunda hemfikirim ama render dosyalarının pixelleri kötüydü mecbur düşük kontrastta çalıştım.

ama bu böyle gider çok kibarsınız efendim :))

hehe. şimdi bu yorumunuza da teşekkür edersem yine uzayacak sanırım efendim :)) ama yine de teşekkürler. o sizin kibarlığınız :p

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık sade ve hoş bir çalışma.. başarılar..:))

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak hoş bir çalışma olmuş. Fakat Desenleri beğenmedim. Çok fazla daha ince kibar birşey kullanılabilirdi. Birde arka taraftaki görseli kare içine değilde daha farklı bir şekilde yapsaydınız daha hoş duracağından eminim. Yinede güzel iş olmuş elinize sağlık.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Genel olarak hoş bir çalışma olmuş. Fakat Desenleri beğenmedim. Çok fazla daha ince kibar birşey kullanılabilirdi. Birde arka taraftaki görseli kare içine değilde daha farklı bir şekilde yapsaydınız daha hoş duracağından eminim. Yinede güzel iş olmuş elinize sağlık.

yorum için tesekkür ederim. keske o karedeki resmi daha geniş kullanabilsem ama ne kadar ekmek o kadar köfte işte. dediğim gibi render yapılmış veriler nasıl gelirse onunla sınırlı kalıyorsunuz biraz. yine de yapıcı elestirileriniz için tesekkür ederim.