Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ai de çizgilerle oynamak yardım

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar corelde düz iki nokta arasındaki bir doğruyu sağ tıklayıp to curve deyince çizginin herhangi bir yerinden tutup sağa sola çekiştirebiliyoruz ya bu özellik illüsratörde varmı yoksa illa çizginin iki başındaki noktalardaki kulakçıklarlamı bu işlemi yapabiliyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba;

Çizgiyi oluşturduktan sonra Direct Selection tool ile (kısayolu A) yapabilirsiniz.

eğer çizgiye control noktası eklemek isterseniz (A---------------------B) değilde A-----B----C------D------X gibi ve pen tool yardımı ile control noktası ekleyerek ve yine Direct selection tool ile bu noktalardan oynama yapabilirsiniz.

umarım doğru anlatabilmişimdir.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Pen tool (P) Bir nokta koyun, diğer noktaları bıraktığınızda mouse unuzu sağa sola çekin..

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar corelde düz iki nokta arasındaki bir doğruyu sağ tıklayıp to curve deyince çizginin herhangi bir yerinden tutup sağa sola çekiştirebiliyoruz ya bu özellik illüsratörde varmı yoksa illa çizginin iki başındaki noktalardaki kulakçıklarlamı bu işlemi yapabiliyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim

reshape tool ile bükebilirsiniz...... yerine gelince soldaki schale tools'a basılı tutun en alttaki toolsdur... bir çizgiyi ortalarına yakın bir yerinden çekiştirebilirsiniz.... kolay gelsin

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
reshape tool ile bükebilirsiniz...... yerine gelince soldaki schale tools'a basılı tutun en alttaki toolsdur... bir çizgiyi ortalarına yakın bir yerinden çekiştirebilirsiniz.... kolay gelsin

harikasınız işte tamda merak ettiğim ben tam anlatamadım galiba ama siz anlayıp cevaplayabilmişsiniz sağolun.