Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans logo

cRChasch

🌱Yeni Üye🌱
Mesajın gayet açık oldugunu düşünmekle birlikte acaba bir de slogan ilavesi ister mi kuşkusu hasıl oldu nedense :S trendi yakala gibisine :)

yorumlarsanız sevinirim.

12381.jpg

Edit : 2008 kayıtlı oldugumu görünce çok utadım :S herkese selam

Benzer konular

cumle_alem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet hoş olmuş ellerine sağlık

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarım güzel ancak "tirend" kelimesi biraz abes geliyor.
Yapan kişi olarak doğru kelimenin "trend" olduğunun farkında olduğunuz anlaşılıyor; ancak ben bu ismi görsem "aaaa yanlış yazmışlar derim".

cRChasch

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım güzel ancak "tirend" kelimesi biraz abes geliyor.
Yapan kişi olarak doğru kelimenin "trend" olduğunun farkında olduğunuz anlaşılıyor; ancak ben bu ismi görsem "aaaa yanlış yazmışlar derim".

Yorumunuz için teşekkürler. Ajans adını görenlerin " aaaa yanlış yazmışlar" şeklinde bir tepki vereceği yönündeki tesbitiniz çok doğru ve bende tam olarak bundan bir sonraki aşamayı planlamaya çalışıyorum. Yani;

1. Aşamada, -aaaa herifler kendi isimlerini bile yanlış yazmışlar, benim firmamı nasıl doğru tanıtacaklar! " dedirterek bir merak uyandırmak.

2. Aşamada ise asıl amacın " trend " kelimesini yanlış algılayıp halkın yönelimlerini bilinçsiz ve amatörce yorumlayanlara gönderme yapmak olduğunun anlaşılmasını sağlamak. ( bu yalnızca bir araç )

Bu sayede, ön yargı uyandırarak konu içerisine çektiğimiz kişinin gözünde, reaksiyonları önceden tahmin edebildiğimiz ve herzaman bir sonraki hamle için kartlarımız oldugu imajı yaratabilmek. diye düşünerekten tasarladım:smile:

Kavgayla başlayan arkadaşlıkların daha sıkı olması yada oda sıcaklığını ikiyle çarpılması gibi birşey işte:smile:
- yahu ben sana haksızlık etmişim gel sana bi sarılayım. Bundan sonra kardeşiz anasını satayım:tongueout:

Fikir olarak geçerliliğinin arkasındayım fakat uygulamada eksikler oldugunu düşünmemden ötürü burada paylaşmak ve eleştiri/fikir almak istedim.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
:) bilemiyorum ama bizim türk milleti yanlış yazmış dedikten sonra senin düşündüğün tepkiyi verir mi ?

ben hiç sanmıyorum :)