Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana kalırsa düşünce güzel değil ayrıca tasarımda kötü olmuş. En azından ortaya koyduğun resmin üst ve alt tarafını Smudge tool'la yaysaydın veya eraser toolla kenarlarından silseydn az..
Bağlaç olan de ayrı yazılır, bir. İki; düşünce güzel değil derken? Ne düşündüğümü anladın herhalde? Üç; sağ ve sol kenarlar yayık zaten, altı üstü yaysam biraz abuk dururdu sanki.
Genel itibariyle hoş,ön kapakta çocuğun üst ve alt kısımlarındaki keskin hatları biraz daha ''soft''laştırabilir ayrıca yazı rengi ve fontda da farklılık yapılabilir.Eline sağlık.
Çocuk bence biraz bulanık olmuş. Kullandığın resmin çözünürlüğü mü düşük yoksa isteyerek mi bulanıklaştırdın. Renkler ve tasarım bence güzel, Yazılar biraz geliştirilmeli.
Umay Umay.. Çok severimm! Bu sebepten tekrar tekrar inceledim Kapağın ön yüzü hoş görünüyor ama arka yüzünde farklı bişeyler düşünmelisin yetersiz gibi.. Ve yazı fontunu değiştirmelisin + en alttaki parçanın adı "gitme kal" olmalı ya da yazı fontundan ve çalışmanın boyutundan öyle görünüyor olmalı, bilemedim .