Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ali Baba Restaurant logo

my_manner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık öncelikle güzel bir calısma ama ''a'' ve ''b'' farklı bir renk olabilir kırmızının kontrast rengi mesela yada daha doygun bir renk grafideal arkadasıma katılıyorum q harfini cagrıtırıyor evet birdaha baktırıcak bir logo için akıllıca bir tasarım ama fazla karmasık...tekrar emegine saglık kolay gelsin.....

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok akıllıca ve estetik olmuş. Bende beğendim.
Elinize sağlık.

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sizlere de çok teşekkürler arkadaşlar. :) Hepinizin yorumu benim için çok değerli. Bu arada karaböcek çok güzel yemek yaptığından mı yoksa benim gibi çok güzel yediğinden mi ondan soruluyo bu iş? :D :D

kendimce yemek yaparım ama çok güzel olur mu bilemem :) yiyenlere sormak lazım :) yemek yeme işini bende çok iyi yaparım valla :D 10 numara olmuş tasarımlar da :)

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle eline saglık.. benım bakış acımdan logonun logodan anlamayana yönelik oldugunu düşünenlerdenim ve ona yonelik hazırlanması gerektıgıne ınananlardanım..bu baglamda

1. renk: kırmızı turuncu sarı vs. tonları ..sıcak renklerden olmalı
2. tipografi: baba harflerinin arasında ali deki gibi contour olmalı, illa "ali" deki gibi arası acık olmaya bilir (gormek lazım) ustuste de bınebilir (şuanki gibi ) ama arasında beyaz ayrım olursa yani "baba" nın a,b,a sında okunurluk rahat olur
3. restaurant yazısıs orada içime sinmemekle birlikte illa kullanılacaksa "resta / u" anın kuyrugu kesılmeli orada okunurlugu zorlastırdıgını dusunuyorum...

saygılar...

Öncelikle yorum için çok teşekkürler. İlk iki önerini dikkate alıp çalışmayı tekrar düzenledim. Burada paylaşıyorum. Benim pek içime sinmedi. Biraz daha karmaşık gibi oldu sanki. Bence ilk hali daha güzel. Ama dediğin gibi görmek lazım. 3. önerine gelince dikkat edersen o kuyruk (e), (a) ve (n) harflerinde de var. yani fontu tamamen değiştirmem gerekiyo. Ki bu fontu oraya uydurana kadar çok uğraştım :D İlgilendiğin için tekrar teşekkür ederim.

eline saglık öncelikle güzel bir calısma ama ''a'' ve ''b'' farklı bir renk olabilir kırmızının kontrast rengi mesela yada daha doygun bir renk grafideal arkadasıma katılıyorum q harfini cagrıtırıyor evet birdaha baktırıcak bir logo için akıllıca bir tasarım ama fazla karmasık...tekrar emegine saglık kolay gelsin.....

Yorum ve öneriler için çok teşekkürler. Aşağıdaki görselde senin önerini de dikkate almaya çalıştım. Ama bence bu hali daha karmaşık. Bir de siz bakın istedim. Umarım anlatmak istediğiniz gibi yapabilmişimdir :D

alibabaaa.jpg

Bence dikkat çekici ve güzel.

Çok teşekkür ederim. :)

Çok akıllıca ve estetik olmuş. Bende beğendim.
Elinize sağlık.

Çok teşekkürler. :)

kendimce yemek yaparım ama çok güzel olur mu bilemem :) yiyenlere sormak lazım :) yemek yeme işini bende çok iyi yaparım valla :D 10 numara olmuş tasarımlar da :)

Yorum için teşekkürler :) Yaşasın yemek YEMEK diyorum :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana da karışık geldi.Harfler içiçe girmiş.Başlık atılmamış olsaydı acaba kaç kişi okuyabilrdi merak ediyorum.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana da karışık geldi.Harfler içiçe girmiş.Başlık atılmamış olsaydı acaba kaç kişi okuyabilrdi merak ediyorum.

Biraz karışık olduğu konusunda haklısınız. Daha önce de dediğim gibi bu karışıklık özellikle yapılmış bişeydir. Ancak iddia ediyorum başlık atılmasaydı da bu forumdaki herkes bunu okuyabilirdi. Ha kimisi görür görmez okur, kimisi saniyeler içinde, kimisi de biraz daha geç. Ama amaç da zaten herkesin anlayana kadar bakmasını sağlayabilmek. Yorum için çok teşekkür ederim. Saygılar.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu ne tür bir restaurant ona göre yorum yapalım.

Herhangi yöresel bir yemek çeşidiyle ün yapmamış, Sulu yemek çeşitlerinin bulunduğu, yalnızca iki şubesi bulunan, küçük ama büyümek isteyen bir restaurant :) Buyrun efenim :angel:

Teşekkürler sessizcrew :)

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
alibabalogo.jpg

ali kelimesinin rendi farklı olabilirdi ve baba ile ortak kullandıgı noktalarda renk gecşi yapardınız daha estetik daha güzel olurdu.ellere sağlık

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ali kelimesinin rendi farklı olabilirdi ve baba ile ortak kullandıgı noktalarda renk gecşi yapardınız daha estetik daha güzel olurdu.ellere sağlık

Yorum için teşekkürler. Bi benzerini yapıp yükledim. Gerçi renk geçişi çok belirgin değil onda ama yine de içime sinmedi. Bütünlüğü bozduğunu düşünüyorum. Ayrıca baskı kolaylığını da önemli ölçüde etkiler bence. Yine de önerin için çok teşekkürler...

emelbozan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok akıllıca... güzel olmuş bence :) eline sağlık

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel. tebrikler.