Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben beğendim arka fondaki tasarımın ortaya çıkışı da güzel olmuş (b ve a dan) not : restaurant yazısını bence başka bir yerde kullanmayı dene yer söylemiyorum sana inanıyorum iyi bir yer bulursun...
ben beğendim arka fondaki tasarımın ortaya çıkışı da güzel olmuş (b ve a dan) not : restaurant yazısını bence başka bir yerde kullanmayı dene yer söylemiyorum sana inanıyorum iyi bir yer bulursun...
İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Benim de en fazla ümitli olduğum çalışmalarımdan biriydi fakat müşteriden kaynaklanan bazı problemler yüzünden kurumsal kimlik çalışmalarına devam edemedim. Şimdilik beklemede. Önerileriniz için de çok teşekkür ederim. Bu çalışmaya devam ederken hepsini değerlendirmeye alıcam. Hepinize başarılar
her insan 2.defa dönüp bakma gereğinde bulunmayacaktır hayat temposu içinde güzel bir çalışma ama daha okunur hala getirirsen daha iyi olur bence eline sağlık