logo daki fontun adını rica etsem öğrenebilirmiyim..bana acil lazım.da..
by_arda2 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Haz 2009 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 18 Ağu 2009 #61 logo daki fontun adını rica etsem öğrenebilirmiyim..bana acil lazım.da..
J jim_carrey 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Ocak 2009 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 18 Ağu 2009 #62 Çok güzel olmuş ama contour lerine dikkat etmen lazım eşitliği bozan bişi var ama logon güzel emeğine sağlık
Çok güzel olmuş ama contour lerine dikkat etmen lazım eşitliği bozan bişi var ama logon güzel emeğine sağlık
SayBorG 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 271 Tepkime puanı 0 18 Ağu 2009 #63 by_arda2' Alıntı: logo daki fontun adını rica etsem öğrenebilirmiyim..bana acil lazım.da.. Genişletmek için tıkla ... fontun adı "revue". umarım işini görür
by_arda2' Alıntı: logo daki fontun adını rica etsem öğrenebilirmiyim..bana acil lazım.da.. Genişletmek için tıkla ... fontun adı "revue". umarım işini görür
by_arda2 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Haz 2009 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 18 Ağu 2009 #64 SayBorG' Alıntı: fontun adı "revue". umarım işini görür Genişletmek için tıkla ... SAĞOLUN ..TEŞEKKÜR EDERİM İŞİME YARADI...:smile:
SayBorG' Alıntı: fontun adı "revue". umarım işini görür Genişletmek için tıkla ... SAĞOLUN ..TEŞEKKÜR EDERİM İŞİME YARADI...:smile:
harun_asa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Mar 2008 Mesajlar 220 Tepkime puanı 8 19 Ağu 2009 #65 Güzel ve çok kullanışlı bir logo eline sağlık.
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 19 Ağu 2009 #66 harun_asa' Alıntı: Güzel ve çok kullanışlı bir logo eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ilgin için
harun_asa' Alıntı: Güzel ve çok kullanışlı bir logo eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ilgin için