Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha çok eskiden o şekilde yemek yenirdi. Hala dedelerimizden yiyen vardır ama ben aç kalmayı tercih ederim... İstediğini yapmakla, inatçı olmak arasındaki fark nedir? ...
Hahhahah gelirimde bence diğer iki adayı göndersek biz burda keyfimize baksak Ordaki şartlar zor bide ben böcekten falan korkuyorum ya şapmim hiç Bu arada selam söyle bi dahaki aradığında ksljşglasgjlkasgjlkasg
Neden seni kendim kadar hatta daha çok seviyorum ? bir cevabın var mı ? :Bp ( Gözleri kalp olan ifadeyi bulamadım gerildim :[ )
Seni görünce kalkanlarım iniyor, o yumuşacık ben çıkıyor ya ortaya, ondan seviyosun sen beni bebeğim < 3 bunun birleşik hali kalpli göz ifadesi bebeğim, gerilme.. severim sora :*
Nöel ağacı aldın mı? Benim çorabımı da astınmı şömineye?
hahhaha baskına uğradım şimdi rahatım Sena aşıkım ben <3
Almadım bu sene almicim ama sıpaya kalsa çok fena istiyo hahahhaha düşünmedim değil Şömine olayına gelince yapay bi tane bulursam çorabı asarım Ama diğer şatoda var anladın sen
Ben zor bi insanım şekerim kendime tahammül edemezken kaldı ki bahçıvan Geçen kovdum Adaylara bakıyorum şu sıra Temizlikçiyle kırıştırırken yakaldım onuda kovdum Şato şato değil dallas sanki
Immmm ne sorup köşeye sıkıştırsam seni Neyse ulu orta şapmim
Öhüm evet soruyorum hazır mısın ? ( Aaa ne güzel bi soru oldu bak )