Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gell, nasıl olursa olsun, ne olursan ol gel İncik boncuk getir olmadı bi burger Olmadı ekler oda olmadı bi kavanoz nutella hahhaah olmadı hepsini al gel komaya girelim
He lan birden nolduysa darmaduman oldum görün aşkısı
Sessiz gül fırça yemene dayanamam Ne iyisi depresyona girdim, ruhi bunalımlardayım psikorojim aşırı derecede bozuk Etrafa saldırmaya başladım korkarım ki beyaz gömleği sonunda giyiniciğim Bu gencecik yaşımda aman Allah'ım Pıçak anladın sen ashkljashljskaghsga
Işınlanma yeteneğin olsaydı şuan nereye gitmek isterdin ? :[
(firca bumerang etkisiyle donus yapiyo bende elimde diil ) haha aferin ama yapma boyle cok uzuluyorum.. gelicim cok yakinda.. hem bak uzmanlar kirmizi kar yok dedi harika di mi yaaa o degilde senin ucagin pesinden kosmiim bu gidisle
Zaten fırça konusunda hiç korkum yoktu ama diyim dedim
Tamam bebeğim hemen en normal halime dönüyorumki bu halimi iyi biliyosun Valla koşar mısın bilemem bu gidişle ancak yaza görüşürüz gibime gelmiyo değil hani ama umudumu kaybetmedim aşkısı Hazırlamadım daha hizmetçi hazırlayacaktı laskjgşlasgjlkasgjglask