Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör bir katalog çalışmam

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Arkadaşımın ısrarı üzerine katalog yapımını bana verdi. bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışdım. bi kataloğun ön yüzü. siz gibi ustalar dururken biraz fukara tesellisi kalır ama olsun. kötüde olsa yorum ve öneri almak isterim :)

katalog.jpg

Benzer konular

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel fakat en üstteki " TICARET" yazısının "I" harfinin üzerine bi nokta koysan fena olmaz =)

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
çok tşk ederim arkadaşlar yorumlarınız için. evet MuratDMR orayı düzeltip teslim ettim gözden kaçmış :)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel elinize sağlık...biraz daha çık olsa daha da hoşuma gidecekti...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence olmamış. Herhangi bir tasarım da göremiyorum açıkçası.
Musluklar neden suların üstünde, havada yani manasız bir boşlukta durmakta?
Etiketleri kağıda bağlayan herhangi bir ip bişi yokken etiketler nasıl oluyorda sağ üst köşede öylece durabiliyor?
Fontlar hiç ama hiç olmamış, gitmemiş. Bu tarz çalışmalarda kullanılan fontları inceleyin, dünyada ve Türkiye'de ustalarınızın yaptığı çalışmalara bir göz atın.
Alttaki üç resim ve üstünde yazan yazı oldukça manasız. Bu yazıyı size yazdırıp bu resimleri oraya koyduran kişiye emin olup olmadığını sorun. Zira insanlar bu muslukları alıp taharet musluğu olarak kullanacak değil.

Kolay gele!

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence olmamış. Herhangi bir tasarım da göremiyorum açıkçası.
Musluklar neden suların üstünde, havada yani manasız bir boşlukta durmakta?
Etiketleri kağıda bağlayan herhangi bir ip bişi yokken etiketler nasıl oluyorda sağ üst köşede öylece durabiliyor?
Fontlar hiç ama hiç olmamış, gitmemiş. Bu tarz çalışmalarda kullanılan fontları inceleyin, dünyada ve Türkiye'de ustalarınızın yaptığı çalışmalara bir göz atın.
Alttaki üç resim ve üstünde yazan yazı oldukça manasız. Bu yazıyı size yazdırıp bu resimleri oraya koyduran kişiye emin olup olmadığını sorun. Zira insanlar bu muslukları alıp taharet musluğu olarak kullanacak değil.

Kolay gele!

Aynılarını yazacaktım.
Aynen katılıyorum.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aynılarını yazacaktım.
Aynen katılıyorum.
Size katılıyorum...Ve aşağıdaki yuvarlak etiketlerin içine yazılar sığmamış kenarında yazan siyah renkli bir yazı var bu yazı zemin üzerinde kaldığı için zemin yazıyı yutmuş.
Zaten amatörce olduğunu belirtmişsiniz daha çok tasrım incelemenizi tavsiye ederim emeğinize sağlık...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben çok fazla amatör bulmuyorum. Bence güzel olmuş. Bazı ayrıntılar düzeltilebilir. Mesela gri olan yazı renkleri beyaz olursa yazı daha iyi okunabilir.

Kolay gelsin. İyi çalışmalar...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
süperkulade olmuş eline sağlık ;)
Tam aklımdan geçen renkler ama katalog işi gelmeyince sen hızlı davranmışın :D