Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatörden ilk vektör calışması :))

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
ilkvektrba4.gif

gece 12 de canım sıkıldı bole bişi cıktı ortaya :))

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sence nasıl?

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
amatörce tabiki ama kendin çizmiş olman güzel zamanla çizgilerini geliştirisin yalnız yeni rakı şişesi fena cezbetti :) espri olmuş orda :) ayrıca balıkları biraz daha balığa benzetmek için uğraş mesela kılçık olarak deneyebilirsin çizimlerini zaten bu tarz çizimlerde herhangi bi canlı çizimi yapacaksan kara kalem mantığıyla çiziyormuşsun gibi düşün ve önce iskeletini çiz sonrasında yapıyı dengelemen daha rahat olacaktır. emeğine sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz basit bir çalışma.Baya bi yolun war gibi gözüküyor yinede uğraşman güsel,
çalışmaya dewam...

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️

Bence cok kötü cunki herhangi bir egitime yada pratige sahibim sadece heves ve azim ile ugrasıyorum birseyler yapmak için...yorumun için tskler

amatörce tabiki ama kendin çizmiş olman güzel zamanla çizgilerini geliştirisin yalnız yeni rakı şişesi fena cezbetti espri olmuş orda ayrıca balıkları biraz daha balığa benzetmek için uğraş mesela kılçık olarak deneyebilirsin çizimlerini zaten bu tarz çizimlerde herhangi bi canlı çizimi yapacaksan kara kalem mantığıyla çiziyormuşsun gibi düşün ve önce iskeletini çiz sonrasında yapıyı dengelemen daha rahat olacaktır. emeğine sağlık

yorumunuz için tskler...dediginiz yaptım yani karakalem yapıp calışmak gercekten cok işse yarıyor...forza yeni rakı :)

Biraz basit bir çalışma.Baya bi yolun war gibi gözüküyor yinede uğraşman güsel,
çalışmaya dewam...

evet blueden cok yolum var ama koşmak yerine emeklye emekleye gidicez o yolu inş...gelişi güzel cizdim zaten istesemde cizemezdim baska :) cimler felan ole tuhaf oldu biraz :D yorumun için tskler