Ambalaj Tasarımı: Ambalaj Tasarımında Özel Renk Çalışmanın Önemi Bu yazının güncellenmiş halidir.
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 10 May 2012 #41 Ambalaj Tasarımı: Ambalaj Tasarımında Özel Renk Çalışmanın Önemi Bu yazının güncellenmiş halidir.
ceyhunakgun 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.adobebilgi.com 12 Haz 2012 #42 Ekim Ayının ikinci haftasına hazırlık yapabilirsiniz Nüket Hanım, bir çalışma organizasyonu içindeyim. Bu iki günlük etkinlik içinde "Ambalaj Sektöründe Baskı Öncesi" bölümüde söz konusu.
Ekim Ayının ikinci haftasına hazırlık yapabilirsiniz Nüket Hanım, bir çalışma organizasyonu içindeyim. Bu iki günlük etkinlik içinde "Ambalaj Sektöründe Baskı Öncesi" bölümüde söz konusu.
E ewiLdarQ 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Haz 2010 Mesajlar 87 Tepkime puanı 1 12 Haz 2012 #43 Kurs seminer isteyenler flekso, tifdruk makinalarıylamı çalışıyor çok merak ediyorum.. (çünkü ofset sistemiyle alakası yok bu konunun nüket hanımın da dediği gibi..)
Kurs seminer isteyenler flekso, tifdruk makinalarıylamı çalışıyor çok merak ediyorum.. (çünkü ofset sistemiyle alakası yok bu konunun nüket hanımın da dediği gibi..)
ceyhunakgun 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.adobebilgi.com 12 Haz 2012 #44 Mesajınızı anyalamadım ama konu için şu adrese bakabilirsiniz: 1. Masaüstü Yayıncılık Sempozyumu
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 13 Tem 2012 #45 Tasarımların çalınmasına alışmıştım. Fakat blogumdan metin çalınıp arasına kendi ambalaj tasarım örneklerini konuya göre hatalı olarak yerleştirirek reklam yapmaya çalışanla ilk kez karşılaştım. Hatta bu kisinin"https://www.grafikerler.net/uyeler/46766/yunus-parlar/" bu sitenin üyesi olmasıda beni çok şaşırtı. Oysaki beni bu siteden taniyor olmalıydı. Orjina yazının oldugu link: Ambalaj Tasarımı: Ambalaj Tasarımı için, Baskı Teknikleri'nin Önemi ve yazının kopyalandığı link: Ambalaj Tasarımında Kullanılan Baskı Teknikleri | Evde Freelance Tasarım / Tanıtım Blog
Tasarımların çalınmasına alışmıştım. Fakat blogumdan metin çalınıp arasına kendi ambalaj tasarım örneklerini konuya göre hatalı olarak yerleştirirek reklam yapmaya çalışanla ilk kez karşılaştım. Hatta bu kisinin"https://www.grafikerler.net/uyeler/46766/yunus-parlar/" bu sitenin üyesi olmasıda beni çok şaşırtı. Oysaki beni bu siteden taniyor olmalıydı. Orjina yazının oldugu link: Ambalaj Tasarımı: Ambalaj Tasarımı için, Baskı Teknikleri'nin Önemi ve yazının kopyalandığı link: Ambalaj Tasarımında Kullanılan Baskı Teknikleri | Evde Freelance Tasarım / Tanıtım Blog
ribo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Eki 2011 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 17 Tem 2012 #46 gayet güzel ellerinize sağlık...