Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Antalya'da grafiker olmak

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya peki şöyle sorayım.Antalya'da grafiker olarak yaşayanlar neler yapıyorlar?Meslek sırrı vermek istemeyen olabilir hak veririm:)

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
İpekcim canım benim bence otur oturduğun yerde :) Taşınacaksın ayrı bi masraf sonra İstanbul'a geri taşınmak da daha ayrı masraf :D:D:D
Geleceği düşünerek hareket et :D:D

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İpekcim canım benim bence otur oturduğun yerde :) Taşınacaksın ayrı bi masraf sonra İstanbul'a geri taşınmak da daha ayrı masraf :D:D:D
Geleceği düşünerek hareket et :D:D

İstanbul'a geri taşınmam merak etme:)Hani gerçekten gittiğimde turist ömer gibi kalmak istemiyorum:D

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorması ayıptır ne kadar ücretle çalışmayı düşünüyorsun...

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sorması ayıptır ne kadar ücretle çalışmayı düşünüyorsun...

hmm ücret konusunda yukarıda yazdığım gibi bi beklentim yok tabi:)çalışacağım işe göre değişecek elbet ama o kadar abartılı bi beklentim hiç yok

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
maddi olarak çok bi beklentin yoksa kop gel burada yaşamak çok güzel bende istanbuldan geldim ilk başlarda sana köy gibi gelir buralar :D sonra alışırsın havası güzeldir işide var çalışmasını bilene.cennetten bir köşedir antalya.

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maddi olarak çok bi beklentin yoksa kop gel burada yaşamak çok güzel bende istanbuldan geldim ilk başlarda sana köy gibi gelir buralar :D sonra alışırsın havası güzeldir işide var çalışmasını bilene.cennetten bir köşedir antalya.

yemin et:D:D tamam yaa geliyorum:D bakın sezon açılacak nisan ayı geldi fotoğrafçı arıyorlar:)sanırım gerçekten hayat sezonluk orda:D

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla büyük konuşmayayım ama ben istanbula bırak dönmeyi gezmeye bile gitmem buranın havası ,hastane hizmetleri, okul hizmetleri, trafik ,yaz, kış ,yakacak ,yiyecek ,giyecek ,içecek on numero değerini bilene anlayana ,yinede seni etkilemek istemiyorum insanların hayatları çeşitli ve çok değişken belki sen umdunu bulamassın belkide bulursun eğer gelipte umduğunu bulursan beni an ,umduğunu bulamassanda kısmet de bana bişey deme.

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla büyük konuşmayayım ama ben istanbula bırak dönmeyi gezmeye bile gitmem buranın havası ,hastane hizmetleri, okul hizmetleri, trafik ,yaz, kış ,yakacak ,yiyecek ,giyecek ,içecek on numero değerini bilene anlayana ,yinede seni etkilemek istemiyorum insanların hayatları çeşitli ve çok değişken belki sen umdunu bulamassın belkide bulursun eğer gelipte umduğunu bulursan beni an ,umduğunu bulamassanda kısmet de bana bişey deme.

anladım çok teşekkür ederim zaten istesemde istemesemde mecbur gideceğim oraya:)sadece sudan çıkmış balığa dönmeyeyim dedim çok sağolun:)

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok yok merak etme sudan hiç çıkmazsın :D

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyse sana ii şanslar takıldığın bişey olursa pm atarsın

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel bir yere değindin benim su fobim var yüzme bilmiyorum:D:D:D

merak etme öğrenirsin :) şaka bir yana :)

Antalyada sektör tabiki istanbuldaki kadar hareketli değil. İstanbulda daha çok fırsat var. Antalyada iş daha çok turizime hitap etiği için yabancı dil ile bi sorunun olmazsa iyi olur. Eğer merakın warsa fotoğrafçılık da geliştir sezonluk otellerde fotoğarfçılık da yapabilrsin :)

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
Antalya da uzun süredir piyasanın içinde olan biri olarak bende bişeyler yazmak isterim. Antalya da yazın Ajansların ( 1 masa + 1 pc ) çoğalması nedeniyle grafiker arkadaşlar iş yönünden sıkıntı çekmiyor ama çoğu zamanda paralarını alamıyorlar doğal olarak. Ajanslarda çalışıp rahat ortamda olmak isteyen arkadaşlar yerine matbaa ya yönelen ve matbaa teknikleri kuvvetli olan birazda burnu havada olmayan arkadaşlar her zaman rahatlıkla iş buluyor diğerleride farklı sektörlere yöneliyor. Şehir olarakda Antalya ya gelen gezi için bile İstanbula dönmüyor...

egemen1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam ipek hnm ist ant kıyas bile olmaz burdaki alcağınız maaş ordakiyle ölçü olmaz ama şu var burda yaşam daha ucuz inş başarılı olursunuz saygılar

aaekip

🌱Yeni Üye🌱
Antalya'da reklam ajansıyız ajans kelimesi daha gelişmeyen bu şehirde iyi işler yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Matbaa piyasasında artık bir pc koyup grafik hizmeti adı altınta çalışmalar yapılıyor. bizler kendi yagımızla kavrulmaya çalışan mütavazi bir ekibiz. belki çalışabiliriz. tanışmak için info@ekip3.com.. sevgi ile kalın..

tualreklam

🌱Yeni Üye🌱
kısa süre sonra antalyada işyeri açmak üzereyiz.grafiker ihtiyacımız olacak..kalacak yer sorununuz olmaz..iletişime geçerseniz sevinirim...02423213235

ersinsunbul

🌱Yeni Üye🌱
tam 7 ay çalıştım allah yardım etsin sana işin çok zor paranı alırsan iyi bence