Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Antalya'da grafiker olmak

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
Antalya'da reklam ajansıyız ajans kelimesi daha gelişmeyen bu şehirde iyi işler yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Matbaa piyasasında artık bir pc koyup grafik hizmeti adı altınta çalışmalar yapılıyor. bizler kendi yagımızla kavrulmaya çalışan mütavazi bir ekibiz. belki çalışabiliriz. tanışmak için info@ekip3.com.. sevgi ile kalın..

çok samimi bi yazı olmuş, tebrik ederim.
Benim bile çalışasım geldi :)

tasarim_izmir

🌱Yeni Üye🌱
antalya da tabii ki istanbul kadar potansiyel yok ama tasarım konusunda türkiyenin sayılı şehirlerinden birisidir. bar ve otellerin yarısından fazlası her yıl ya da olmadı 2-3 yılda bir el değiştirir. her tarafa bu tarz eğlence mekanları vs açılır. yapacağınız işe göre değişir ama bu kadar yüksek sirkülasyonun (iş devirleri ve yeni işyeri açılmasını kastediyorum) olduğu başka bir yer daha yok türkiye de... değerlendirmesini bilirsen çok iş tutarsın. ama oturur iş beklersen aç kalırsın ama her yerde öyle sadece antalyada değil.

yaklaşık 5 sene kadar ben de antalya ya sezonluk 3-4 aylık gidip kışın izmire dönerek çalıştım. göç etmek yıpratmaya başladığı ve izmirden kopamadğım için antalya ya yerleşememem nedeniyle kestim. iş yapılıyor antalya da...

Son düzenleme: