medyaajans
🏅Acemi Tasarımcı🏅
araç giydirmede su kullanımı ilk defa duydum çok saçma bişe mantıksızda ayrıca
Arkadaslar bu kadar kasmanıza gerek yok folyonun cast olması ve uygulanan ortamın sıcaklığı ön plandadır. Bildiğiniz üzere folyo sıcakta süner, ayrıca baskı sonrası folyonun 24 saat yada daha fazla dinlendirilmesi gerekiyor, eger bunu yapmazsak folyo da sünme olması normaldir. Ayrıca uygulayan arkadaşlar uygulama yaparken, direk uygulama yerine folyo ile uygulancak yer arasına camsil tarzı kaygan bir sıvı dökerse daha düzgün bi uygulama çıkar, özellikle kışın camsil kullanmanızı tavsiye ederin gevrememesi için folyonun...
ya şimdi anlamadığım camsili altınamı üstünemi sıkıyonuz eğer altına sıkıyo iseniz bu kanalları nasıl yedirionuz o camsille vallaha başka yerde sölemeyin araç giydirmede camsil kullanıoruz die gülerlerdostum senin sorununa gelince ben folyo yu zemine ölçülü koyduktan sonra yarıya kadar açar elimle aracın üstüne sündürmeden düz bi şekilde yatırıp sonra ragleyi geçiorum bugüne kadarda hiç problem yaşamadım bence sende öle dene
1. arkadaşım cam sil kullanma derim çıkarken tüm yapışkanını aracın üzerinde bırakır
2. ragle ile hiçbir alakası yoktur.
3. yapıştırmadan önce baskıları bi birleştir bakalım hata baskıdanmı kaynaklanıyo
4. baskıdan kaynaklanıyo ise binme paylarını ii ayarlaman lazım
5. eğer baskıdan kaynaklanmıyosa cast folyo 10 m de 1,5 m esneme özelliğine sahiptir onun için ne soğukta nede sıcakta kapla derim ortalama sıcaklık 15-20 derece ölçüsünde olmalı tüm parçaları aracın üzerinde ayarladıktan sonra yapıştırmaya başla...
kullanılır...![]()