Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Badem Nakliyat Logo

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Dedigin sekilde biraz sıradan olur gibi.Yani kamyonla beraber tam anlamını kazanıyor, sadece badem biraz resim gibi duruyor ama kamyon renginde yaptigim zaman bademe benzemiyor.Bide yanlış anlamadıysam bazı arkadaşlar bademe resim demişti galiba ama o da vektör sölemis olim:)

Sizin yaptıgınız çalışma bu düşüncenizle logoluktan çıkıyor anlatmak istediğim buydu.. Bu logoyu nasıl basmayı , basıldığında insanların kamyonun kamyon bademin bagdem olmasını anlamasını bekliyorsunuz..?

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renk seçimi hoşuma gitti. Ama logoda sembol çizim kamyona, clipart benzeri bir badem yakışmamış. tek renk kullanımda hoş durmayacak gibi geliyor. Font için benzer alternatifler deneyebilirsin.

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sitedeki dikkate değer çalışmalardan biri, umarım arkadaşlar faydalanır...

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle ellerine sağlık ancak bir logo için fazla detaylı çalışmışsın.
Bi şoför eksik kalmış

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo bence mukemmel ben cok beyendım rengıyle yazı karakterıyle kamyonuyla o bademle hersey uyum ıcersınde :) 10 puan

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
??????????

yok yok kesin gözlerim bozuldu..

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
adece yazı bile yeterli kalırmış hertürlü bedemi göstermişsin hem yazı şeklinde olsun hemde badem görselinde olsun bence sadece yazı kalsa kafi at o kamyonu at :D:D

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk seçimi hoşuma gitti. Ama logoda sembol çizim kamyona, clipart benzeri bir badem yakışmamış. tek renk kullanımda hoş durmayacak gibi geliyor. Font için benzer alternatifler deneyebilirsin.

Hocam vallahi gözler bozulmuş olabilir! İşte tek renk hali logonun, 72dpi ve düşük jpg hali üstelik. Farklı varyasyonlarla da tek renk hale getirilebilir üstelik...

kes351n.jpg

Gözlerle ilgili takılmaya darılmazsınız umarım :)

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
(Son haliyle)Hoş bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam vallahi gözler bozulmuş olabilir! İşte tek renk hali logonun, 72dpi ve düşük jpg hali üstelik. Farklı varyasyonlarla da tek renk hale getirilebilir üstelik...

kes351n.jpg

Gözlerle ilgili takılmaya darılmazsınız umarım :)

ne munasebet neden bozulayım. yaptığın çalışmada tek renkte badem sence badem gibi mi duruyor. griz zeminle kotarmaya çalışmışsın. bilmiyorum bana hoş gelmedi pek. gözlere baktırayım ben :)

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam çalışma benim değil, ben sadece orjinal logodan tek renge çevirdim; dediğim gibi hemen bir black&white adjustment ile yapılmış şekli ama yine de fena olamayan biçimlerde çevirilebilir olduğunu göstermek için jpg'den çevirdim. Orjinal dosya ile daha iyi tek renk çevrimler yapılabilir...

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Badem yazısındaki "B"ve "D" harfleri göze batıyo biraz garip durmuş :) ama hoş duruyo :) elinize sağlık :)

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
fonttaki yuvarlatmalar ve uzamalar kalksın, bademi de çıkaralım, tır da olmasın, arial ile badem yazalım yeter. burada bir tasarım var, elbet eksikleri olabilir herkese göre ayrı ayrı ama genel yorumlardan aynen bu yazdığım şey çıkıyor. bi renkler mi güzel burada?

kardeşim bence logon güzel, badem fikri de kullanılabilir ama tırın arkasında biraz garip olmuş. badem yazısını tırın arkasına badem olan yere koysan nasıl olur? bademin kendisini değil de yazıyı taşısın tır. bir de tırdaki detayları biraz azaltmaya çalış. küçük baskılarda sıkıntı yaratacaktır. bu arada font bence çok güzel... ellerine sağlık, iyi çalışmalar...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorumun ve destegin için teşekkürler.Gia yada teşekkürler.
Dedigin şekildede yaptım tırın kasasını badem yazısı ile uyguladım fakat müşteri bunu seçti.O halinide yayinlamaya calisirim.

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikir fena değil badem hariç diğerleri fena değil kolay gelisn başarılar...