Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

balıkesirlilere sorular :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar ben balıkesir üniversitesi düşünüyorum muhtemelen ilk tercihimde tutacak orası. balıkesir üni.sinin aldıgı puandan 20 puan yüksek bir notum var muhtemelen olur diye düşünüyorum. şimdi sorularıma gelecek olursak :)

1. çalışmak için bilgisayar şirketleri parttime iş bulma olasılıgım?
2. reklam firmaları parttime yardımcı grafiker çalıştırıyormu?
3. ev kiraları nasıl?
4. genel acıdan ekonomik olarak aylık harcama ne kadarı bulur?
5. balıkesir güzel biryermi ? ayvalık a gitmişdim muhteşem biryer ama baska yerlerini bilmiyorum..
6. balıkesirde yaşam şartları nelerdir?
7. iş bulma imkanım % kaç olabilir?

ve biraz balıkesirden bahsedermisiniz?

şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı bekliyorum...:smile:

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorularınıza ne yazık ki cevap veremeyeceğim ama "help please balıkesirlilere sorular :) "
Forum dilimiz Türkçedir. Başlığı düzeltirseniz duyarlılığımızı gösterebiliriz.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorularınıza ne yazık ki cevap veremeyeceğim ama "help please balıkesirlilere sorular :) "
Forum dilimiz Türkçedir. Başlığı düzeltirseniz duyarlılığımızı gösterebiliriz.

nasıl düzeltecegim hakkında bilgi verirmisiniz :smile:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düzelt butonunu tıklayınız. Tıkladıktan sonra gelişmiş butonuna tıklarsanız istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
bunu bilmiyorum.
bunuda bilmiyorum
3. ev kiraları nasıl?
250-300 den başlıyor daha ucuzunuda bulabilirsin belki
fazla harcaman olmaz ucuz yer saylır
5. balıkesir güzel biryermi ? ayvalık a gitmişdim muhteşem biryer ama baska yerlerini bilmiyorum..
var sayılır önceden yoktu şimdi var haftasonları falan gezcek yerler var
ucuz şehir dışa kapalı sayılır olay fazla olmaz emekli, öğrenci, ve memur başkentidir:smile:
onuda bilmiyorum

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Hangi bölümü okuyacaksın? Okuyarak çalışmak çok zordur. Sonra isyanlara bağlarsın kendini söyleyeyim. :giggle:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi bölümü okuyacaksın? Okuyarak çalışmak çok zordur. Sonra isyanlara bağlarsın kendini söyleyeyim. :giggle:

çok teşekkür ederim serk002 :smile:

yok canım çalışarak okumak iyi olur benim ders çalışma huyum yoktur. derste dinlediğim bana yeter :smile: ünide yine biraz göz atarım ama zor olmaz diye düşünüyorum... :rofl: liseyi uyuya uyuya geçdim bakalım üni nasıl olacak :rofl::rofl::rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bu sorular bana yöneliyor galiba bir balıkesirli olarak :)

3. ev kiraları nasıl?

cvp: balıkesir merkezde pek fazla sayılmasa bile iş bulma imkanını fazladır. bilgilerinie cv güzelce hazırladın mı tamamdır.
cvp:Reklam Firması pek yok :) yada hiç yok tabelacı vs vs şeklinde calışıyorlar grafiker olarak caışa bileceğin alanlar fotoraf stüdyoları ola bilir. yada farklı alanlarda iş imknaı bula bilirsin.
3. ev kiraları nasıl?
cvp:Balıkesir merzde her fyata ev var senini sdedğin özelliklerde nasıl istiyorsan uygun fiyata bula bilirsin birazcık dolaşıp bakman gerek sadece.
cvp:Bir bayan olduğunuzu göz önünüde bulundudursak en para harcanmıcak yerde bile siz harcasınız ( bayanlar için özel size değildir) azami aylık kısmen ev kirası haric yemek içmek dışarda yediğinizde 250 300 ama bu sizde kalmış dır tabii ki pazardan alış veriş yapıp hafta boyunca kendiniz pişiipr yerseniz hatalık 20 tl gider pazar ucuzdur :)
cvp:Büyük bir ihtmal ile balıkesir merkez olucakdır sizin. bende edremit ve altınolukda yaşıyorum. balıkesir pek sevmıyom ama körfezde bir başkadır.
cvp:isdediğin gibi yaşama şartını kendin oluştutursun hiç bir engel olacağaını sanmıyorum. isdediğin bütün herşey mevcuttur.
cvp:calışkan ve azimli isen %99 ama düzgün iş arıyım kendime göre olsun diyor isen %50 diye bilirimi.

Kısa ve öz acıklma yaptım eğer aklını kurcalıyan başa etkenler olur ise yazarsınız yeniden cevaplandırırım.

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vala İzmirden sonra Balıkesir Canan bence yaşam koşulları açısından daha az seçenek olur derim ben,ona göre değerlendirme yaparsın zaten ;) hayırlısı olsun..Bende Bursayı yazacağım ilk seçenek..

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
çok teşekkür ederim serk002 :smile:

yok canım çalışarak okumak iyi olur benim ders çalışma huyum yoktur. derste dinlediğim bana yeter :smile: ünide yine biraz göz atarım ama zor olmaz diye düşünüyorum... :rofl: liseyi uyuya uyuya geçdim bakalım üni nasıl olacak :rofl::rofl::rofl:

Öyledir tabii. Yani ben de öyleyimdir kahretsin. :p Ama bu sene sanırım öyle olmayacak. Kendimi mühendisliğe adamayı düşünüyorum. kolay olmasa gerek. :rofl: Sana başarılar dilerim. İstediğin yere yerleşirsin umarım. :angel:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
evet bu sorular bana yöneliyor galiba bir balıkesirli olarak :)

3. ev kiraları nasıl?

cvp: balıkesir merkezde pek fazla sayılmasa bile iş bulma imkanını fazladır. bilgilerinie cv güzelce hazırladın mı tamamdır.
cvp:Reklam Firması pek yok :) yada hiç yok tabelacı vs vs şeklinde calışıyorlar grafiker olarak caışa bileceğin alanlar fotoraf stüdyoları ola bilir. yada farklı alanlarda iş imknaı bula bilirsin.
3. ev kiraları nasıl?
cvp:Balıkesir merzde her fyata ev var senini sdedğin özelliklerde nasıl istiyorsan uygun fiyata bula bilirsin birazcık dolaşıp bakman gerek sadece.
cvp:Bir bayan olduğunuzu göz önünüde bulundudursak en para harcanmıcak yerde bile siz harcasınız ( bayanlar için özel size değildir) azami aylık kısmen ev kirası haric yemek içmek dışarda yediğinizde 250 300 ama bu sizde kalmış dır tabii ki pazardan alış veriş yapıp hafta boyunca kendiniz pişiipr yerseniz hatalık 20 tl gider pazar ucuzdur :)
cvp:Büyük bir ihtmal ile balıkesir merkez olucakdır sizin. bende edremit ve altınolukda yaşıyorum. balıkesir pek sevmıyom ama körfezde bir başkadır.
cvp:isdediğin gibi yaşama şartını kendin oluştutursun hiç bir engel olacağaını sanmıyorum. isdediğin bütün herşey mevcuttur.
cvp:calışkan ve azimli isen %99 ama düzgün iş arıyım kendime göre olsun diyor isen %50 diye bilirimi.

Kısa ve öz acıklma yaptım eğer aklını kurcalıyan başa etkenler olur ise yazarsınız yeniden cevaplandırırım.

balıkesir merkezdeki okul merkeze yakınmı veya nasıl bir yerde vede edremit teki okul nasıl :) dün tercihlerimi a4 de değerlendirdim edremit yazmalımıyım sizce nasıl bir yer? birde edremitte öğrencilerim kaçta kaçı sınıf atlıyor örnegin: ege ünisinde 200 kişi olsa anca 20 si mezun olabiliyor..

teşekkürler denizim :kiss1:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bu sana bağlı Canan'cım. Bizim okulda da kimse teknolojinin bilimsel ilkeleri dersini geçemiyordu. Herkes korkuyordu. Ben de şaşırmıştım bu nasıl bir derstir diye, nasıl bir hocadır diye ama dersi AA ile geçtim. :D Düşün bu benim için normaldi ama hoca bile şaşırdı tebrik etti. :giggle: Bu tür şeylere takılma. Çalışırsan geçersin. Çalışmasan bile anlıyorsan geçersin. :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ehehehe :) yok edremit süper yerdir :) memleketim diye demiyom örencilerin hepsi akcayda kalıyor denize sıfır triplek villalar 250 300 tl dir :) eşyalı bir şeklide plazmasında tutudun da ne arasanız var işde kısacası. bende havranda okuyorum işletme okulda 1 200 örneci vaar ve körfezin en güzel okulu havran en cok öğrencide havranda meslek yuksek okulunda var buraya gelirsin şayet iş ayarlarız sorun omaz :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Öyledir tabii. Yani ben de öyleyimdir kahretsin. :p Ama bu sene sanırım öyle olmayacak. Kendimi mühendisliğe adamayı düşünüyorum. kolay olmasa gerek. :rofl: Sana başarılar dilerim. İstediğin yere yerleşirsin umarım. :angel:

ehehehe :) yok edremit süper yerdir :) memleketim diye demiyom örencilerin hepsi akcayda kalıyor denize sıfır triplek villalar 250 300 tl dir :) eşyalı bir şeklide plazmasında tutudun da ne arasanız var işde kısacası. bende havranda okuyorum işletme okulda 1 200 örneci vaar ve körfezin en güzel okulu havran en cok öğrencide havranda meslek yuksek okulunda var buraya gelirsin şayet iş ayarlarız sorun omaz :)

denize sıfır villalar 250 mi :surprised: ben deniz tutkunuyum :surprised: kesin yazıyorum orayı 2. tercihim olacak :smile:süpermiş süpppeerrrr bende balıkesir merkezde deniz yok diye düşünüyordum :rofl: çok sağolun çokkk teşekkürler:smile:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
balıkesir merkezde yok :) deniz ile arası :d 1.30 dakıka :) edremitte okur isenize 15 dk denize ile aranız ve kalacağınız yer mutlaka akcay olucaktır pansiyon oteller yada ev de.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
balıkesir merkezde yok :) deniz ile arası :d 1.30 dakıka :) edremitte okur isenize 15 dk denize ile aranız ve kalacağınız yer mutlaka akcay olucaktır pansiyon oteller yada ev de.

süpermiş ne diyebilirim ki peki izmir edremit arası kaç saattir tahmini bilginiz varmı ?

denizcim ilk tercihim balıkesir gönen olacak kuzenim var orada :) ama olmaz muhtemelen çünkü ilk içerden alıyorlar ve kontenjan 40 kişi :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
İZMİR
ile
BALIKESİR
arasındaki mesafe

173 Km :D

Hızına bağlı olarak değişir. :D

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar ben balıkesir üniversitesi düşünüyorum muhtemelen ilk tercihimde tutacak orası. balıkesir üni.sinin aldıgı puandan 20 puan yüksek bir notum var muhtemelen olur diye düşünüyorum. şimdi sorularıma gelecek olursak :)

3. ev kiraları nasıl?

ve biraz balıkesirden bahsedermisiniz?

şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı bekliyorum...:smile:

Arkadaşım ben balıkesir üniv. grafik tasarım mezunuyum.

1)PARTİME İŞ bulma olasılıgın var ama para çok talep etmemen şartıyla yani biraz sadece çalışıcaksın para vermeye gelince NO.. malesef..

2)Yardımcı grafiker çalışıyor yukarıda 1. maddede belirtigim gibi fazla para talep etmen şartıyla firmalar seni alı beleşe çalışmak istersen tabi.

3)ev kiraları merkeze 15-20 dk. yerler 250-300 ytl arası degişiyor ...

4)genel olarak aylık harcaman harçama şekline göre degişir ögrençi şkelinde harcaman yaparsan 300-350 ytl arası degişir. her yere yürüyerek gide bilme imkanın var..

5)Balıkesir idare süper diyemicem kötü de diyemicem...
Kişiye göre degişiyor...

6)Balıkesirde yaşam şartı her kesimden yaşayan var öğrenci için ideal...
yaşam şartları..

7)iş bulma imkanın %50...

Böle arkadaşım Üniv. olarak alt temelin sağlam olursa rahatlıkla okursun Eğitimi biraz orta ben kendini geliştirmenle alakalı diyorum..