Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Barışın Ülkesi Türkiye

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
"bir" çalışmam demişsiniz. Ben konuya girince "bir" ile ilgili bir şey göremedim. Başlığa baktığımda "bir" ile ilgili bir konu sandım ama malesef 22 mesajınız olmasına rağmen hala forum kurallarını okumadığınızı görüyorum. Lütfen açmış olduğunuz konu başlıkları içerikle alakalı olsun...

Çalışmanıza gelince bir uyarı mahiyetinde sadece belirtmek isterim ki:

Türk bayrağının rengi ve şekli değiştirilemez. Bu kural Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca korunmaktadır.

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"bir" çalışmam demişsiniz. Ben konuya girince "bir" ile ilgili bir şey göremedim. Başlığa baktığımda "bir" ile ilgili bir konu sandım ama malesef 22 mesajınız olmasına rağmen hala forum kurallarını okumadığınızı görüyorum. Lütfen açmış olduğunuz konu başlıkları içerikle alakalı olsun...

Çalışmanıza gelince bir uyarı mahiyetinde sadece belirtmek isterim ki:

Türk bayrağının rengi ve şekli değiştirilemez. Bu kural Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca korunmaktadır.

Bir yazmasında ne sakınca var anlamadım tamam bundan sonra konu açmayız

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir yazmasında ne sakınca var anlamadım tamam bundan sonra konu açmayız

Yani diyorsunuz ki...

Ben kuralları okumam.

Peki ozaman size anlatayım neden böyle bir kural var.

herkes "bir" çalışma yapıyor. Sitede başlıklar açılıyor ve herkes "bir çalışmam" diyerek konuyu foruma yolluyor. Konuya denk gelen üyeler bir sürü "bir çalışmam" isimli başlık görüyor. Sizce hoş bir durum mu bu?

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk uyarınızda sert uslupla konuşmazsanız üyeyle belki üyede daha ılımlı yaklaşır okur kuralları,buda benim size tavsiyem olsun....!başlığı değiştirmişsiniz uzatmayalım daha fazla kalp kırmayalım zaten buda burdaki son mesajım.

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bayrak'ın REngini deiştirmemelisiN...
Her ne olursa olsun =|