Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında neden lale kullandığımı yazdım, sanırım siz de dikkat etmediniz. bilgi ilköğretim okulu izmirin tire ilçesinde; izmirlilerin bidiklerini düşünüyorum, yurtdışına lale ithal eden ilk ilçemiz ve ilçenin sembolü de lale
2. logonun tipografisi diğer logolara göre daha iyi. ama lale oturmamış. renklere gelince renk işi zevk işi. sorun yok bence renklerin tamamı olabilir.
benim tercihim 1 ve 2 olurdu, bence gayet güzeller, lakin bahsedildiği gibi 2. lale daha orjinal, daha az rastlanan... bir de ilköğretim okulu yazsını tek bir satırda deneyince fazla küçük olduğundan mı tercih etmedin? bence öyle daha güzel görünecekti..
" Modern tasarım anlayışı " penceresinden bakacak olursak 1. logoda sabitleşiriz yanlız diğer logolar biçim ve temalarıyla elbette güzel.Fakat dikkat etmemiz gereken bir husus var kağıt üzerinden logo gayet güzel durabilir yani dijital ortamda ama birde bunu örneğin arma üzerine uygulandığını düşünelim bence çok zor.Okul logoları sabittir genelde bir arma veya oval imgeler taşır. dedimya modern tasarım o ölçüde farklı çalışmalarda yapabilirsin ama senin ve idari makamların zevkine kalmış.diğer logolarında çok hoş fakat herzaman söylediğim gibi ana renklerden kurtulmanı tabsiye ederim kırmızı ve yeşilin farklı tonlarını kullanman logoyu daha evrensel kılacaktır.emeğine sağlık.
Hocam tasarımlarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Hangi logo diye sorucak olursanız 1. logo gözüme daha hoş geliyor. Elinize emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim...
Okunurluğu va sadeliği açısından 1 ya da 3 diyorum ben. Renkler belki değişebilir, gri pembe, gri yeşil olabilir diye düşündüm. Ve satır araları biraz açılmalı. ellerine sağlık.
O tasarımların benzerlerini yılaaar önce bende yapmıştım. Daha önce o okulun Resim - iş Öğretmeniydim. Ve tam "240" tasarım yaptım. Okul idaresi karara varamadı, en sonunda da rafa kaldırıldı. Eski logo olan bilgisayar kullanıldı. Neyse gerçekten güzel çalışmalar. Benim yaptıklarımda genelde lale temalı idi. Çalışmalarınızda başarılar. Hoşuma gidenleri soracak olursanız 1. ile 3.