Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgilknur çalışmalar

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Ben bu sevimli çalışmaları bir yerden hatırlıyorum:smile: Gece demeden nasıl uğraştığını emek verdiğinide biliyorum, değmişti zaten o zaman söylemiştim ama bir tane artmış şemşiyeliyi görmemiştim oda çok güzel sevimli olmuş tebrik ederim cıvıl cıvıl kıpır kıpır olmuş ellerine sağlık :wink:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bu sevimli çalışmaları bir yerden hatırlıyorum:smile: Gece demeden nasıl uğraştığını emek verdiğinide biliyorum, değmişti zaten o zaman söylemiştim ama bir tane artmış şemşiyeliyi görmemiştim oda çok güzel sevimli olmuş tebrik ederim cıvıl cıvıl kıpır kıpır olmuş ellerine sağlık :wink:

Teşekkür ederim canım:) Evet ilk fikrini aldığım kişilerdensin tabiiki.Şemsiyeliyi dün gece bitirdim yenileride yolda:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshopta illüstratör tadında çalışmalar yapıyorsun
buda herkesin yapabileceği bir şey değil bence
ellerine sağlık

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzeller:)
eline sağlık ablacım

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çoçukluğumda sadece resimlerine baktığım kitapları hatırlattı bana hep bende çizmek isterdim aynen sizin yaptığınız gibi o kadar güzel ki sizden aldığım şevkle hemen işe koyuldum. Emeğinize sağlık başarılar dilerim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çoçukluğumda sadece resimlerine baktığım kitapları hatırlattı bana hep bende çizmek isterdim aynen sizin yaptığınız gibi o kadar güzel ki sizden aldığım şevkle hemen işe koyuldum. Emeğinize sağlık başarılar dilerim

Beğenmenize sevindim,ilham verdiyse ne mutlu bana.Sizin de çalışmalarınızı görmek isteriz.Başarılar.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gerçekten çok sevimliler.. Çok başarılı olmuş ellerinize sağlık..

Ama bir soru.. çalınıp kullanılmalarından korkmuyormusunuz.. :(.. çalınırlarsa ben bile üzülürüm... Bu kadar güzel işleri üstlerine şeffaf bir damga koymadan koymayın nolurr.. valla yazık olur.. :(

caution

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzeller eline sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok sevimliler.. Çok başarılı olmuş ellerinize sağlık..

Ama bir soru.. çalınıp kullanılmalarından korkmuyormusunuz.. :(.. çalınırlarsa ben bile üzülürüm... Bu kadar güzel işleri üstlerine şeffaf bir damga koymadan koymayın nolurr.. valla yazık olur.. :(

Teşekkür ederim,evet aklıma geldi ve son bitirdiğim çizimde uyguladım,gerçi görüntüyü bozuyor ama napalım.Teşekkür ederim ilginiz için.

çok güzeller eline sağlık

Teşekkürler:)

woswosk.jpg

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
İlknurcum çok güzel işler çıkmaya başladı buda çok güzel olmuş :) Bir kapı kapanırsa diğeri açılırmış misali sana daha çok getirisi oldu sanırım.Tebrik ederim :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyla alakası olmayan mesajlar silinmiştir.
Lütfen yoruma yorum katıp gereksiz polemiklere girmeyelim.
Aksi taktirde yönetimce gereği yapılacaktır.
İyi forumlar.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlknurcum çok güzel işler çıkmaya başladı buda çok güzel olmuş :) Bir kapı kapanırsa diğeri açılırmış misali sana daha çok getirisi oldu sanırım.Tebrik ederim :)

Aynen öyle canım,ummadığımız şeyler başka şeylere vesile oluyor.Bundan dolayı mutluyum tabiiki,vee beğendiğine sevindim canım teşekkür ederim:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlknur'cum bu çalışmada çok güzel olmuş. Seni hayranlıkla takip ediyorum artık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalar çok hoş, bir bririnden renkl ve eğlenceli. bu son çizimde farkettim de, yanaklara kırmızı noktalar koyuyorsunuz. daha önceki çizimlerinize yorum yaptığımda bu noktayı atlamışım. ancak bu resimde, farketmemek elde değildi. Hem kırmızı nokta yapmışsınız, hem de parlaklık vermişsiniz. bu haliyle sanki yanaklarda kırmızı çıkıntılar varmış gibi duruyor. önerim, kırmızıların aydınlatmasını kaldırıp, kırmızı noktaları biraz flulaştırmanız ve rengini hafif pembeleştiremeniz. eminim çok daha iyi olacaktır.

onun dışında çok güzel çalışmalar. tebrik ederim.

iyi çalışmalar.