Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgilknur çalışmalar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardanadam.jpg

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Canım seri üretime geçtin galiba :D çok tatlı olmuş en çok bu hoşuma gitti :angel: eline sağlık

ama kardan adamın yanakları nasıl kızarmış öyle:tongueout:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım seri üretime geçtin galiba :D çok tatlı olmuş en çok bu hoşuma gitti :angel: eline sağlık

ama kardan adamın yanakları nasıl kızarmış öyle:tongueout:

:) İnsanın çizdikçe çizesi geliyor.Kırmızı yanağa gelince bu kardan adamın erimeden önceki son halidir:) Utangaçlıkta bir yere kadar dimi ama...Çok sağol Filizcim güzel yorumun için.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Aman Dikkat,rüzgar varsa(rüzgar çizgileri var yanılmıyorsam) ;Saçlar, atkı ve elbise rüzgardan etkilenmelidir...Gelişim çok güzel.Tebrik ediyor ve destek veriyorum...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aman Dikkat,rüzgar varsa(rüzgar çizgileri var yanılmıyorsam) ;Saçlar, atkı ve elbise rüzgardan etkilenmelidir...Gelişim çok güzel.Tebrik ediyor ve destek veriyorum...

Teşekkür ederim İNAN... Rüzgar çok hafif ama,zaten saçlar arkada,atkı hafif havalanmış,palto yine hafifçe ne yöne savrulacağını bilememiş gibi.Desteğin için ayrıca teşekkür ederim:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlknur otomatiğe bağladın maşallah :D Şaka bir yana elinde alıştı galiba artık çabuk çiziyorsun yine güzel bir çalışma canım eline sağlık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlknur otomatiğe bağladın maşallah :D Şaka bir yana elinde alıştı galiba artık çabuk çiziyorsun yine güzel bir çalışma canım eline sağlık :)

Teşekkür ederim canım, tekniğini sıraladım kendimce belli bir plan dahilinde çalışınca hem çabuk bitiyor hemde fikirler ardı ardına geliyor tutamıyorum napiyim:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilham perisi baş ucunda dolaşıyor anlaşılan ellerine sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Seri şekilde çocuk kitapları resimlenir ilan verebilirsin ilknur :D Şaka bir yana buda çok güzel emeğine sağlık.

Sağol canım benim:) Yorumlarını ve desteğini esirgemediğin için de ayrıca teşekkürler.Valla değerlendirebileceğim günler de gelirse çok mutlu olurum.

elinize sağlık çok güzel hepsi. ilham perisi hiç gitmez inşallah :)

Amin çok teşekkür ederim,aslında çocukken de buna benzer ama tabii çok amatörce çizimler yapıyordum,şimdi de ozamanlardan kalma hevesle çiziyorum,biteceğini de sanmıyorum:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aynen devam tebriklerime:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel işler çıkartıyorsunuz. tebrik ederim :)