Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanın çizdikçe çizesi geliyor.Kırmızı yanağa gelince bu kardan adamın erimeden önceki son halidir Utangaçlıkta bir yere kadar dimi ama...Çok sağol Filizcim güzel yorumun için.
Aman Dikkat,rüzgar varsa(rüzgar çizgileri var yanılmıyorsam) ;Saçlar, atkı ve elbise rüzgardan etkilenmelidir...Gelişim çok güzel.Tebrik ediyor ve destek veriyorum...
Aman Dikkat,rüzgar varsa(rüzgar çizgileri var yanılmıyorsam) ;Saçlar, atkı ve elbise rüzgardan etkilenmelidir...Gelişim çok güzel.Tebrik ediyor ve destek veriyorum...
Teşekkür ederim İNAN... Rüzgar çok hafif ama,zaten saçlar arkada,atkı hafif havalanmış,palto yine hafifçe ne yöne savrulacağını bilememiş gibi.Desteğin için ayrıca teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim,aslında çocukken de buna benzer ama tabii çok amatörce çizimler yapıyordum,şimdi de ozamanlardan kalma hevesle çiziyorum,biteceğini de sanmıyorum