Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgilknur çalışmalar

strwbry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin :)
Harika olmuş, tarzını çok güzel belirlemişsin. Çocuk kitaplarında görmek isteriz sizi :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin :)
Harika olmuş, tarzını çok güzel belirlemişsin. Çocuk kitaplarında görmek isteriz sizi :)

Çok teşekkür ederim,ne güzel motive edici sözler .İnşallah yakın bir zaman da değerlendirmeye alıcam çizimlerimi yenileri yolda.

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cidden çok güzeller,çocuk kitaplarında görmek isteriz çalışmalarınızı,devamını dilerim başarılar.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
İlknur'cum tebrik ederim seni.. şu nete giremediğim birkaç ayda inanılmaz ilerlemişsin. ve çok güzel bir tarz oluşturmuşsun...
emeğine sağlık..
başarılarının devamını dilerim :kiss:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlknur'cum tebrik ederim seni.. şu nete giremediğim birkaç ayda inanılmaz ilerlemişsin. ve çok güzel bir tarz oluşturmuşsun...
emeğine sağlık..
başarılarının devamını dilerim :kiss:

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:) Tim Burton hayranı olduğunu biliyorum ben de çok severim,birazda o tarzda çizmek istiyorum yardımcı olman dileğiyle:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
denizk.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️

çok şirin bir denizkızı olmuş bu :)
özellikle suluboya gibi yapmanda çok doğal göstermiş İlknur'cum tebrik ederim seni :) ve başarılarının devamını dilerim :) artık bu konuda şunu yap bunu yap demeye hiç gerek yok bence.. gerçekten yapman gerekeni çok iyi yapıyorsun zaten :) bu karaktercikler bir masalı renklendirmeliler bence ;)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tablet gelmiş sanırım canım, hemende atlamışsın balıklama :D Güzel olmuş çok sevimli eline sağlık :)

Evet canım geldi tabletim nihayet,ellerim kaşınıyordu zaten çizemiyorum diye:) Dediğin gibi hemen atladım balıklama,beğenmene sevindim canım çok sağol.

çok şirin bir denizkızı olmuş bu :)
özellikle suluboya gibi yapmanda çok doğal göstermiş İlknur'cum tebrik ederim seni :) ve başarılarının devamını dilerim :) artık bu konuda şunu yap bunu yap demeye hiç gerek yok bence.. gerçekten yapman gerekeni çok iyi yapıyorsun zaten :) bu karaktercikler bir masalı renklendirmeliler bence ;)

Sağol canım benim,beğenmene sevindim,senin yardımlarını unutamam verdiğin püf nokları ile çizime başlayabildim biliyorsun:) İnşallah dediğin gibi karakterciklerim masalları süslerler.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Sağol canım benim,beğenmene sevindim,senin yardımlarını unutamam verdiğin püf nokları ile çizime başlayabildim biliyorsun:) İnşallah dediğin gibi karakterciklerim masalları süslerler.

Ne demek canım :) senin yeteneğin bu ;) karakterciklerini sevdim inşallah yayınlanırlar ve bende bebeklerim olduğunda onları okurum yavrularıma :utann: tekrar tebrikler canım. başarılarının devamını dilerim :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlknur'cum harika çalışmalar yapmışsın. Tabletin yokken boş durmadığın belli oluyor :D
Çok güzel karakterler çıkmış.Ellerine sağlık canım, devamınıda merak ediyorum :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlknur'cum harika çalışmalar yapmışsın. Tabletin yokken boş durmadığın belli oluyor :D
Çok güzel karakterler çıkmış.Ellerine sağlık canım, devamınıda merak ediyorum :)

Sağol canım:)Devamı yolda inşallah onlarıda beğenirsin.

bilgilknur geri döndü :)) tebrikler eline sağlık

Teşekkür ederim,evet tabletim bozulmuştu çizmeye ara vermiştim,şimdi tekrar devam:)

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Tebrik ederim Bilgilknur. çalışmaların bu kadar övgüyü boşuna haketmiyor. başarılarının devamını diliyorum.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok zevkli ve güzel çalışmalar yine hayran hayran baktım
tam hikaye,masal kitaplarına göre çizimler ellerine sağlık