Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Bloknot Çalısması Mat Grup Matbaacılık

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışman güzel olmuş kardeşim :)

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
tebrikler çok hoş olmuş gerçekten

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok değişik ve kaliteli bir tasarım olmuş.Çok beğendim tarzınız çok güzel

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben çok beğendim. çalışmalarınızın devamını dilerim

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım gayet hoş. Fakat bence Grafik Tasarımı denen şey, sade olmalı ve göz yormamalıdır. Grafik Tasarımı'nın asıl amacı "reklam"dır çünkü. Bu elbette benim şahsi görüşüm ama Grafik Tasarımı, asıl vermesi gerekeni direkt verebilmelidir. Günümüz Grafikerlerinin çoğu sırf "show" yapmaktadırlar. İşte bu tutumu çok eleştirmekteyim ve sizin, çalışmalarınızda bunu fazlasıyla uyguladığınızı gördüm. Bence biraz daha sade şeyler yaratmaya çalışın.

hani bazen diyoruz ya, çok efektten kaçınalım, efekt yerinde kullanıldığında güzeldir.

İşte buna kısmen muhalefet etmiş bir çalışmadır nezdimde.

Ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum, "boş bir eleştiri" olsun da istemiyorum;
bloknot'un arka kısmındaki yazılar çok sıkıştırılmış. Bu bence gereksiz olmuş, çünkü;
kolonların üst kısmına uyguladığınız efekti biraz kısmış olsaydınız, bunu yapmanıza gerek kalmaz ve daha hoş bir çalışma çıkardı ortaya.

Ama yine de başarılı buldum ve sunumunuzu beğendim.
Emeğinize sağlık.

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım gayet hoş. Fakat bence Grafik Tasarımı denen şey, sade olmalı ve göz yormamalıdır. Grafik Tasarımı'nın asıl amacı "reklam"dır çünkü. Bu elbette benim şahsi görüşüm ama Grafik Tasarımı, asıl vermesi gerekeni direkt verebilmelidir. Günümüz Grafikerlerinin çoğu sırf "show" yapmaktadırlar. İşte bu tutumu çok eleştirmekteyim ve sizin, çalışmalarınızda bunu fazlasıyla uyguladığınızı gördüm. Bence biraz daha sade şeyler yaratmaya çalışın.

İşte buna kısmen muhalefet etmiş bir çalışmadır nezdimde.

Ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum, "boş bir eleştiri" olsun da istemiyorum;
bloknot'un arka kısmındaki yazılar çok sıkıştırılmış. Bu bence gereksiz olmuş, çünkü;
kolonların üst kısmına uyguladığınız efekti biraz kısmış olsaydınız, bunu yapmanıza gerek kalmaz ve daha hoş bir çalışma çıkardı ortaya.

Ama yine de başarılı buldum ve sunumunuzu beğendim.
Emeğinize sağlık.

düşünceleriniz için teşekkür ederim . elbetteki buz sizin şahsi görüşünüzdür saygı duyuyorum bende tasarımda sadeliği savunanlardan biriyim. ama arada böyle kaçamaklar yapıyorum bu kendimi iyi hissetmeme yarıyo :)

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senin işlerini görüyorum ama hep grafakirim yani engin ersin fıratın işlerinin aynısını yapıyorsun tabi onun kadar ii deilsin ama yinede bence çoğu işini ondan çalıyorsun hırsızlık iyi birşey deil

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
senin işlerini görüyorum ama hep grafakirim yani engin ersin fıratın işlerinin aynısını yapıyorsun tabi onun kadar ii deilsin ama yinede bence çoğu işini ondan çalıyorsun hırsızlık iyi birşey deil

benim buna ihtiyacım yok arkadaşım rahat ol ....
seninle bu anlamda polemiğe girecekte değilim.

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com

mfy seni tanımıyorum ama yanlış fikirlerle cevap yazıyorsun
bahsi geçen arkadaşı çok iyi tanıyorum başkalarının tasarım fikirlerine benzetmiş olman baya bir tuhaf olmuş. söz konusu çalıntı fkir yada tasarım olunca bahsettiğin kişinin üstüne tanımyorum ayrıca bu tür bir yorumda bana göre senin daha çok bu tür çalışmalar yapmaya eğilimin olduğu fikri de ortaya çıkıyor
bir diğer konu bu çalışma yapılırken ben fatih'in yanında idim çünkü işin sahibi benim:D

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu iş için demedim zaten genel anlamda söyledim

leylican

🌱Yeni Üye🌱
2008 yılında yapılmış bir çalışma.. geç farkettim ama tebrik için geç değildir hiç bir zaman..gerçekten çok başarılı.. ellerinize emeğinize sağlık

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok harika olmuş. çok farklı bir havası var.
elinize sağlık...

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma

ahataton

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler , kompozisyon çok güzel ; modern bir tablo gibi estetik ...hele o sarı leke müthiş bir hareket katmış .Bu çalışma bana göre sanatsal eğitim almış , estetik beğenileri oturmuş , yüksek bir beğeni kültürünün çalışması ..???
ellerine sağlık .