Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir inşaat şirketi için yaptığım çalışma Deneme İnşaat kaliteli yaşam merkezleri
İnşaat yazısıyla ilgili sorunu çözmelisin.Fontu değiştirmekten başlayarak. Birde "merkezleri" kelimesi garip duruyor.Daha açık,net ifade kullanmalısın yani "merkezi" şeklinde.
Ellerine sağlıkda güzel kardeşim bu çalışmada bi karamsarlık var, ne bilim böle cansız tatsız tuzsuz duruyor, bence alternatif bişeyler çalış, çok solgun, fikir çok güzel ama aklındaki fikri yansıtamamışsın gibi sanki, acizane görüşüm.
uzfeyzi hocam bu firma karaman'damı bilmiyorum ama ben bir Karaman'lı olarak sevmedim logoyu. firma ismini bold ve sade tut. hangi programı kullanıyorsun onuda bilmiyoru. ama karaman'ı anlatan veya inşaat sektörüne yakın fakat kalabalık objelerden kaçamanı taviye ederim. iyi çalışmalar.
birde şehir silüetleri her yerde kullanılır, web site tasarımlarında, kartvizitlerde, afişlerde, orda burda, logoda kullanmak bence çokta güzel durmuyor, oldukça basitleştiriyor..