Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir videoda zoom yapıp sonra sağ tarafa ekranı kaydırma

sedayuksel

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Adobe afterda bir videoya şunu yapmak istiyorum.Mesela videoda toplu çekilmiş bir video ve ben bir arkadaşımızın yüzüne zoom yapmak istiyorum sonra zoom halindeyken sağ taraftaki kişiye kayıcak ekran kayarken zoom da değişebilir.Bunu adobe afterda nasıl yapabilirim.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkur ediyorum.

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar,

Adobe afterda bir videoya şunu yapmak istiyorum.Mesela videoda toplu çekilmiş bir video ve ben bir arkadaşımızın yüzüne zoom yapmak istiyorum sonra zoom halindeyken sağ taraftaki kişiye kayıcak ekran kayarken zoom da değişebilir.Bunu adobe afterda nasıl yapabilirim.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkur ediyorum.

Merhaba

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

Bahsettiğiniz şekilde After Effects te hem videoda hemde resimde aynı işlemleri yapabilirsiniz.
Resimde görüldüğü gibi bütün işlemleri çerçeve içine aldığım seçeneklerden yapıyoruz.Videonun sol kısmında bulunan yönü sağa olan oku tıkladığımızda ok aşağı bakıyor ve oradan seçenekler çıkıyor hangi işlemi yapmak istiyorsanız o katmandaki değerlerle oynayarak istediğiniz sonucu elde edersiniz.

Resmin üzerine tıklayın büyük ebatlı olacaktır.

18XHa.jpg

Son düzenleme: