Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

birinci şekli ikinci şeklin ofrmuna getirmek

pure

🌱Yeni Üye🌱
diyelimki bi şekil çizdik.mesela dantel gibi.sora ikinci bi şekli çizdik pathle ve yazı yazdık birinci şeklin ikinci şeklin formuna nasıl gecirebiliriz.meseLA birinci şeklimiz dantel ikinci şeklimiz L harfi.o çizdigimiz danteli L harfi gibi görünmesi istiyorsak nasıl yapıcaz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dandel çizimini, L harfinin altına koy, L harfi üstte olsun...

ctrl + 7 işini görür..Veya pathfinder kısmını kulllanarak çeşitli değşiklikler de yapabilirsin..

pure

🌱Yeni Üye🌱
bu şekilde düz bi dantel çizdim.sonrada nin üst kısmını çizdim ama senin dedigin gibi olunca dantelin sadece ufak bi kısmı içerde kaliyor.yapamadim.:anlamadim:baska bi yolu yokmudur bunu yapmanın

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
dentel vectör yapılmış çizim ile windows/stroke tıkla çizimi pencereye sürükleyip bırakın kutucuğun işareti çıkınca new art brush tıklayın sonra ayarı ile ok tıkla dentel brush eklemiş olur ve L harfi gelince normal çizgiyi L yi çizip eklediğin dentel çizgiyi stroke pencerede seçili olarak tıklayın dentel yazısı çıkar basit iş aslında kolay gelsin

pure

🌱Yeni Üye🌱
evet teşekkürler şimdi iş stroke ayarlariyla oynamaya kaliyo ama burdada ince iş var birebir üstüne oturmuyo