Dert dinlemeye bazen ama genelde Paşam kahvesindeyim. :D Bütün deliler o köydemi oluyor?... :party:
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,081 ma®tin' Alıntı: Dert dinlemeye bazen ama genelde Paşam kahvesindeyim. Genişletmek için tıkla ... Bütün deliler o köydemi oluyor?... arty:
ma®tin' Alıntı: Dert dinlemeye bazen ama genelde Paşam kahvesindeyim. Genişletmek için tıkla ... Bütün deliler o köydemi oluyor?... arty:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,082 Hepyek' Alıntı: Bütün deliler o köydemi oluyor?... arty: Genişletmek için tıkla ... Yok belli bi derece aranıyor tabi, pikniğe bekleriz.
Hepyek' Alıntı: Bütün deliler o köydemi oluyor?... arty: Genişletmek için tıkla ... Yok belli bi derece aranıyor tabi, pikniğe bekleriz.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,083 ma®tin' Alıntı: Yok belli bi derece aranıyor tabi, pikniğe bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Elbette :wink:
ma®tin' Alıntı: Yok belli bi derece aranıyor tabi, pikniğe bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Elbette :wink:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,084 Hepyek' Alıntı: Elbette :wink: Genişletmek için tıkla ... Ama bi tavsiyede bulunayım aklını evde bırak da gel sonra kaybolursa karışmam, gelip de dönemeyen çok.
Hepyek' Alıntı: Elbette :wink: Genişletmek için tıkla ... Ama bi tavsiyede bulunayım aklını evde bırak da gel sonra kaybolursa karışmam, gelip de dönemeyen çok.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,085 ma®tin' Alıntı: Ama bi tavsiyede bulunayım aklını evde bırak da gel sonra kaybolursa karışmam, gelip de dönemeyen çok. Genişletmek için tıkla ... Ben onu çoktan bir yerlere bıraktım merak etme :rofl:
ma®tin' Alıntı: Ama bi tavsiyede bulunayım aklını evde bırak da gel sonra kaybolursa karışmam, gelip de dönemeyen çok. Genişletmek için tıkla ... Ben onu çoktan bir yerlere bıraktım merak etme :rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,086 Hepyek' Alıntı: Ben onu çoktan bir yerlere bıraktım merak etme :rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahahah o zaman gel kim olursan ol gel yeter ki aklını başından al da öyle gel. Sarı gız da çok sevinecek bu işe.
Hepyek' Alıntı: Ben onu çoktan bir yerlere bıraktım merak etme :rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahahah o zaman gel kim olursan ol gel yeter ki aklını başından al da öyle gel. Sarı gız da çok sevinecek bu işe.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 6 Nis 2012 #27,087 ma®tin' Alıntı: bolu ili yeniçaga ilçesi deliler köyü. Genişletmek için tıkla ... Sen orayı nerden biliyorsun be abi, ulaşmadığın yer yok valla
ma®tin' Alıntı: bolu ili yeniçaga ilçesi deliler köyü. Genişletmek için tıkla ... Sen orayı nerden biliyorsun be abi, ulaşmadığın yer yok valla
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,088 ma®tin' Alıntı: Hahahah o zaman gel kim olursan ol gel yeter ki aklını başından al da öyle gel. Sarı gız da çok sevinecek bu işe. Genişletmek için tıkla ... Sarı gız kim kızkardeşin mi ???? :rofl:
ma®tin' Alıntı: Hahahah o zaman gel kim olursan ol gel yeter ki aklını başından al da öyle gel. Sarı gız da çok sevinecek bu işe. Genişletmek için tıkla ... Sarı gız kim kızkardeşin mi ???? :rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,089 Hasan ÇELİK' Alıntı: Sen orayı nerden biliyorsun be abi, ulaşmadığın yer yok valla Genişletmek için tıkla ... Bu aklı nasıl yitirdik sanıyorsun Hasan kardeşim. Hepyek' Alıntı: Sarı gız kim kızkardeşin mi ???? :rofl: Genişletmek için tıkla ... Yok muhtarın gızı o nüfus kütüğünü tutuyor da nüfus arttıkça ilçe olma şansımız artıyor. Son düzenleme: 6 Nis 2012
Hasan ÇELİK' Alıntı: Sen orayı nerden biliyorsun be abi, ulaşmadığın yer yok valla Genişletmek için tıkla ... Bu aklı nasıl yitirdik sanıyorsun Hasan kardeşim. Hepyek' Alıntı: Sarı gız kim kızkardeşin mi ???? :rofl: Genişletmek için tıkla ... Yok muhtarın gızı o nüfus kütüğünü tutuyor da nüfus arttıkça ilçe olma şansımız artıyor.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,090 ma®tin' Alıntı: Bu aklı nasıl yitirdik sanıyorsun Hasan kardeşim. Yok muhtarın gızı o nüfus kütüğünü tutuyor da nüfus arttıkça ilçe olma şansımız artıyor. Genişletmek için tıkla ... Haaa ben de sarı gız deyince 4 bacağı var sandım :smile:
ma®tin' Alıntı: Bu aklı nasıl yitirdik sanıyorsun Hasan kardeşim. Yok muhtarın gızı o nüfus kütüğünü tutuyor da nüfus arttıkça ilçe olma şansımız artıyor. Genişletmek için tıkla ... Haaa ben de sarı gız deyince 4 bacağı var sandım :smile:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,091 Hepyek' Alıntı: Haaa ben de sarı gız deyince 4 bacağı var sandım :smile: Genişletmek için tıkla ... Hahhaha yok yahu saçları bildiğin sarı ama otçul et sevmez belki oradan biraz tutturdun. Haa bi de unutmadan, huni için ölçü alacağız.
Hepyek' Alıntı: Haaa ben de sarı gız deyince 4 bacağı var sandım :smile: Genişletmek için tıkla ... Hahhaha yok yahu saçları bildiğin sarı ama otçul et sevmez belki oradan biraz tutturdun. Haa bi de unutmadan, huni için ölçü alacağız.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,092 ma®tin' Alıntı: Hahhaha yok yahu saçları bildiğin sarı ama otçul et sevmez belki oradan biraz tutturdun. Haa bi de unutmadan, huni için ölçü alacağız. Genişletmek için tıkla ... CD var ya onun 1 cm. büyüğü yeterli :rofl:
ma®tin' Alıntı: Hahhaha yok yahu saçları bildiğin sarı ama otçul et sevmez belki oradan biraz tutturdun. Haa bi de unutmadan, huni için ölçü alacağız. Genişletmek için tıkla ... CD var ya onun 1 cm. büyüğü yeterli :rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,093 Hepyek' Alıntı: CD var ya onun 1 cm. büyüğü yeterli :rofl: Genişletmek için tıkla ... Aklı kaybedince iyice incelmiş senin kafa. Ortadan delik ister misin?
Hepyek' Alıntı: CD var ya onun 1 cm. büyüğü yeterli :rofl: Genişletmek için tıkla ... Aklı kaybedince iyice incelmiş senin kafa. Ortadan delik ister misin?
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,094 Seninkinin aynı olsun
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,095 Hepyek' Alıntı: Seninkinin aynı olsun Genişletmek için tıkla ... Ağır gelmesin sana. Sana ekoseli modeli tavsiye ederim. (Hahhahaha en son kelimeyi başa koy oyununa döndü )
Hepyek' Alıntı: Seninkinin aynı olsun Genişletmek için tıkla ... Ağır gelmesin sana. Sana ekoseli modeli tavsiye ederim. (Hahhahaha en son kelimeyi başa koy oyununa döndü )
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2012 #27,096 ma®tin' Alıntı: Ağır gelmesin sana. Sana ekoseli modeli tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Merak etme sen, rengi kırmızı olsun yeter arty:
ma®tin' Alıntı: Ağır gelmesin sana. Sana ekoseli modeli tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Merak etme sen, rengi kırmızı olsun yeter arty:
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 6 Nis 2012 #27,097 merhaba tasarımcı dostlarım ben geldim
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,098 Hepyek' Alıntı: Merak etme sen, rengi kırmızı olsun yeter arty: Genişletmek için tıkla ... Oooo iddalı bir renk ona da peki. Yarın nüfus sayımı var, herkes yanındakini sayıyor, sonra 1 ay gibi bi sürede toplam nüfus belli oluyor. Köyümüzün dalış takımına katılmak istersen kaydını yapalım yakında yarışlar başlayacak. Bak mesela ilk atlayışımı hiç unutmam. https://www.youtube.com/watch?v=VGMhDIcStGg Murat VARDAR' Alıntı: merhaba tasarımcı dostlarım ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Murat abi arkadaşlar köy meydanında toplandılar seni bekliyorlar.
Hepyek' Alıntı: Merak etme sen, rengi kırmızı olsun yeter arty: Genişletmek için tıkla ... Oooo iddalı bir renk ona da peki. Yarın nüfus sayımı var, herkes yanındakini sayıyor, sonra 1 ay gibi bi sürede toplam nüfus belli oluyor. Köyümüzün dalış takımına katılmak istersen kaydını yapalım yakında yarışlar başlayacak. Bak mesela ilk atlayışımı hiç unutmam. https://www.youtube.com/watch?v=VGMhDIcStGg Murat VARDAR' Alıntı: merhaba tasarımcı dostlarım ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Murat abi arkadaşlar köy meydanında toplandılar seni bekliyorlar.
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 6 Nis 2012 #27,099 ma®tin' Alıntı: Hoşgeldin Murat abi arkadaşlar köy meydanında toplandılar seni bekliyorlar. Genişletmek için tıkla ... niye zahmet ettiniz gülüm öyle törene davula zurnaya gerek yok ki
ma®tin' Alıntı: Hoşgeldin Murat abi arkadaşlar köy meydanında toplandılar seni bekliyorlar. Genişletmek için tıkla ... niye zahmet ettiniz gülüm öyle törene davula zurnaya gerek yok ki
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 6 Nis 2012 #27,100 Murat VARDAR' Alıntı: niye zahmet ettiniz gülüm öyle törene davula zurnaya gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... Hahhaha yetiş abi Murat abimize kurban keseceğiz diye birbirini kesiyor bunlar.
Murat VARDAR' Alıntı: niye zahmet ettiniz gülüm öyle törene davula zurnaya gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... Hahhaha yetiş abi Murat abimize kurban keseceğiz diye birbirini kesiyor bunlar.